Hvězdná znamení, která se narodila se štěstím

Hvězdná znamení, která se narodila se štěstím
Štěstí je něco, co by si přál mít každý po svém boku, pokud nejsme někdo, kdo štěstí vidí raději u ostatních než u sebe. Některá hvězdná znamení však předurčují lidem narozeným za jejich dominance přirozené štěstí. Která znamení to jsou a patříte mezi ně?

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Všeobecně se má za to, že spadáte do toho nejšťastnějšího znamení ze všech. A čím to je? Zamyslete se. Vždy máte potřebu cestovat. A kladete do této činnosti tolik úsilí, že se i sami divíte, že krásně stihnete svoje letadlo směřující do cizích krajin, přestože jste se ocitli před letištěm v dopravní zácpě. Nebo nechcete na své dobrodružství vyrazit sami, přestože váš kamarád kvůli pracovnímu nasazení nestihne rande se svou přítelkyní, zrovna když ho požádáte, jestli by s vámi někam nevyrazil, jemu zrovna teď práce odpadne a vy jste zrovna první, kdo ho oslovil.

Tomu se říká opravdové štěstí, nebo ne? To štěstí vám částečně způsobuje i vaše divoká povaha, kdy sice máte svůj vlastní názor, na němž lpíte, ale zároveň také dokážete ustoupit a jít s proudem. A osud tomu tak chce, že za svou ochotu dostanete zaslouženou odměnu, přestože jste o ni vůbec nežádali.

Ryby (19. února – 20. března)

Patříte do druhého šťastného znamení z celého zvěrokruhu. A není divu. Co potřebujete nebo prostě pouze chcete, to si vydupete. Vaše citlivé já vždycky ví, jakou intriku použít v danou chvíli u daného člověka, ať už je to pláč, urážky nebo sebelitování. Daná osoba, která stojí naproti vám, se rázem začne cítit provinile a ať už jste chtěli cokoliv, dosáhnete toho. Ale měli byste si dát pozor na své jednání. Vy tím možná dosáhnete pocitu absolutního štěstí, ovšem druhá osoba si to může vyčítat několik hodin, v případě Vah i několik týdnů. Každopádně, vaše intuice vám pomáhá k pocitu štěstí.

Rak (22. června – 22. července)

Patříte do znamení zvěrokruhu, které si své štěstí vytváří samo. Položte si otázku, co pro vás znamená štěstí. Je to Váš vysněný cíl, kterého chcete dosáhnout. A za tím si tvrdě jdete. Chcete mít štěstí, protože ho podle vašeho názoru potřebujete, abyste mohli udělat šťastnými jiné lidi. A pokud vidíte, že díky vám se štěstí dostane i k ostatním bytostem (i zvířatům, nejen lidem), poté se váš pocit štěstí zněkolikanásobí.

Chcete lidem za každou cenu pomoci, pokud se domníváte, že si to dotyční zaslouží. Zatoulaná zvířata nalezená na ulici donášíte domů a poskytnete jim lásku, aniž byste se ptali lidí ve vaší domácnosti, zdali jim to nevadí. Nechápete lidi, kteří ve zvířeti nevidí toho nevinného tvorečka, který potřebuje pomoci. Na členy své domácnosti se však nezlobíte, pokud to neakceptují, spíše se snažíte najít správný kompromis.

 

Zdroj:

www.stylecaster.com