5 znamení zvěrokruhu, která své emoce nejčastěji skrývají a nedávají je najevo. Najdete se?

5 znamení zvěrokruhu, která své emoce nejčastěji skrývají a nedávají je najevo. Najdete se?
Všichni každodenně vnímáme všemožné pocity, ale každý z nás s nimi nakládá úplně jinak. Zatímco jiní je ze sebe dostávají přehnanou emotivností, jiní je v sobě raději schovávají a nedají je na sobě vůbec znát. Kterých 5 znamení to tak má a čím je to u nich způsobeno?

Vodnář

Přestože si Vodnáři cení komunikace a považují ji za základ každého vztahu, o svých emocích mluví opravdu neradi. Nepříjemnými pocity se zkrátka nechtějí zabývat a už vůbec ne, pokud jde o ty jejich. Nečekejte tedy, že by se vám svěřili s tím, co je trápí, ať jste jim jakkoli blízcí. Raději si své pocity skryjí sami v sobě a vše si urovnají v hlavě o samotě. Pokud jim tedy chcete pomoct, zkuste se zaměřit spíše na jejich řeč těla a na to, jak se chovají, než je nutit do rozhovorů, o které nestojí.

Býk

Býci jsou nedůvěřiví a otevřou se pouze těm, kterým skutečně věří. Není vůbec snadné si jejich důvěru získat, ale když se vám to podaří, budou k vám naprosto upřímní. I tak si ale své emoce raději nechávají pro sebe, protože je jistější, že je tak nikdo nepoužije proti nim. Rádi pomohou ostatním, když se ze svých pocitů potřebují vypovídat, ale sami to moc často nedělají.

Panna

Panny se také řadí mezi znamení, která své emoce nedávají najevo, pokud to není vysloveně nutné. Na řešení svých problémů si raději přijdou samy, než aby své pocity sdílely s ostatními. Nejdříve si totiž chtějí samy pro sebe urovnat, co všechno vlastně cítí. Navíc se potřebují cítit chápané a v jejich nejhorších chvílích jim připadá, že jim nikdo nerozumí lépe než ony samy.

Kozoroh

Kozorohům připadá, že emoce je jen zpomalují v práci. Takže když se snaží soustředit nebo pracovat, jejich emoce jdou zkrátka stranou, ať už prožívají cokoliv. Jsou často tak zaneprázdnění, že na hloubání nebo sdílení svých pocitů nemají vůbec čas. Chtějí prostě žít svůj život a svými emocemi se budou zajímat až na to přijde čas. Možná.

Váhy

Váhy cítí spoustu emocí, i když se s nimi moc často nechlubí. Ostatní si proto často chybně myslí, že jsou necitlivé. Ony ale jen nechtějí tropit scény nebo ostatní svými problémy zatěžovat. Raději tedy své emoce schovávají v sobě do té doby, kdy už to nemohou vydržet a úplně vybuchnou. Po většinu času jsou klidné a pohodové, ale i menší nespravedlnost pro ně může být poslední kapkou k obrovskému emočnímu výlevu.

 

Zdroje: