Jak by mohlo vypadat tetování podle vašeho znamení zvěrokruhu

Jak by mohlo vypadat tetování podle vašeho znamení zvěrokruhu
Přemýšlíte nad tetováním a zvažujete, že byste si nechali vytetovat vaše znamení zvěrokruhu? Pak určitě oceníte nadčasové nápady a rady, které vám přinášíme od tatérky Missy z Brooklynu a také od Dillona Forteho, který tetuje světové celebrity.

Každé astrologické znamení je reprezentováno zvířetem nebo postavou, symbolem a souhvězdím, jež lze použít jako inspiraci pro vaše tetování. Můžete si vybrat jeden symbol nebo všechny tři spojit do soudržného celku. Najděte si vaše sluneční znamení a vyberte si to nejlepší tetování, které nikdy nezestárne.

Tetování pro Berany

Souhvězdí Berana

K výběru správného tetování přistupujte podle skutečného postavení hvězd. „Souhvězdí a planety jsou u lidí momentálně nejvíc oblíbeným astrologickým tetováním,“ tvrdí tatérka Missy. Význam a originalita tetování je podpořena dominancí větších hvězd. 

Geometrický symbol 

Beran je symbolem síly a dominance, ale to vůbec neznamená, že vaše tetování musí být složité. Svůj účel splní i minimalistický tvar se základními prvky vašeho znamení. „Základní geometrické tvary pomáhají lidem ztotožňovat se s elementárními pohyby vesmíru, takže tento typ designu získává na atraktivitě,“ doplňuje tatér Forte.

Symbol Berana

Toužíte-li skutečně po minimalistickém tetování, které vysloveně nebije do očí, zvolte základní symbol svého znamení. Vyznačuje se velmi jemnými konturami a vyniká zejména na rukou.

Tetování pro Býky

Býčí hlava

Toto tetování je na první pohled zdařilou kombinací jednoduchých tvarů a atraktivního designu. Obsahuje polovinu detailně vyobrazené býčí hlavy doplněné jemným stínováním.

Symbol Býka

Pořiďte si tetování na hřbet nebo prsty rukou. Nabízí se zcela jednoduchý symbol Býka, který působí dojmem ruční kresby. Stane se vaším osobním a jedinečným znakem. 

Květinový Býk

I přestože je Býk zemitým znamením, někdy zatouží po trošce rozmaru. Možná právě toto atraktivní tetování se stane vaším oblíbeným. Skládá se z býčí lebky, která symbolizuje temnou stránku, a z květinových vzorů, jež vyjadřují touhu po kráse a umění.

Tetování pro Blížence

Had

Znamení Blíženců je postaveno na základě dvou identických symbolů zobrazujících dvojčata. Můžete tedy použít jakýkoli pár složený ze dvou stejných prvků. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte si svůj originální motiv Blíženců. „Kromě osobního významu může mít vaše tetování také rozhodující vliv na začátek společenské konverzace,“ říká Forte.   

Anděl a ďábel

Znamení Blíženců má dvě tváře. Na první pohled může působit velmi rozdílně, ztělesňující dobro a zlo, anděla a ďábla - což vyjadřuje toto tetování. Nicméně ve výsledku jsou obě polarity přítomny v obou postavách, které se vzájemně doplňují.

Tváře Blíženců

Jak se obě polarity Blíženců doplňují ukazuje i další tetování. Překrývající se linie dvou tváří pomocí efektu kresby vyjadřuje myšlenku „dvou osobností“.

Tetování pro Raky

Symbol Raka

Pro vyjádření znamení zvěrokruhu někdy stačí docela malý symbol. I minimalistický znak dokáže skvěle obsáhnout vaše znamení. Zužující se linie dodávají celému tetování téměř povznášející pocit.

Krab

Pro vyjádření znamení Raka se hodí také jeho příbuzný – krab. K vytvoření základní kontury lze s výhodou použít tenké linie doplněné stylistickými prvky. 

Souhvězdí Raka

„Minimalistické zobrazení nebeské konstelace hvězd se těší stále větší oblibě,“ říká Forte. Tetování je velmi jednoduché – hvězdy jsou znázorněné malými křížky spojené drobnými tečkami.

Tetování pro Lvy

Geometrický symbol lva

Lev jako vládce džungle se nespokojí s ledajakým symbolem. Okázalost a grácie jsou mu vlastní. Základ tetování symbolu Lva zde tvoří geometrické čáry, které se překrývají a kříží. Celé umělecké dílo tak působí dojmem, že je umělcem vytvořeno jedním tahem.  

Symbol Lva

Své tetování si můžete ozvláštnit také přidáním barevného tónu. „Máte-li rádi soukromí, sílu a odhodlání svého znamení si můžete připomínat i nepatrným a téměř neviditelným znakem,“ říká tatérka Missy.   

Souhvězdí Lva

Toto tetování vám bude dokonale slušet v místě mezi ramenem a hrudníkem. Skrývá trochu tajemství, ale zase ne příliš, tak jak to Lvi mají rádi. „Souhvězdí může být velmi elegantním a dekorativním tetováním,“ dodává Missy.

Tetování pro Panny 

Symbol Panny

Pokud máte rádi větší symboly, tento se vám bude zamlouvat. Nejvýraznějším aspektem tetování je květina, jejíž úkolem je na první pohled přitáhnou pozornost. Kořeny květiny tvoří symbol znamení Panny. 

Dívka

Znamení Panny nejlépe charakterizuje postava dívky. Tetování dívky je vytvořeno speciální technikou vrstvení čar a stínování pomocí černého inkoustu. 

Souhvězdí Panny

Souhvězdí je vytetováno tlustou čarou, aby demonstrovalo sílu tohoto znamení. Kromě černých teček, které nahrazují hvězdy jsou zde vyobrazeny také osobní symboly jako je srdce nebo nota nebo korunka. 

Tetování pro Váhy

Symbol Vah

Jemné tetování symbolu Vah má pouze tenké obrysy, které dodávají celému obrazu dojem čistoty a jasnosti.

Souhvězdí Vah

Jak vidíte, tetování souhvězdí nemusí být žádná nuda. Tento osobitý design je vytvořený pomocí drobných teček a jiných malých detailů, které představují originální souhvězdí Vah.

Minimalismus pro Váhy

„Pokud toužíte po docela malém tetování, tento design vás ohromí. Pokud z tetování není na první pohled jasné, co znamená, může být skvělým odrazovým můstkem k zahájení společenské konverzace,“ říká Forte. 

Tetování pro Štíry

Štír

Stejně jako vaše city, musí být i vaše tetování dostatečně výrazné. Toto tetování je kombinací samotného štíra a data narození.

Souhvězdí Štíra

Někteří z vás ocení více detailů. Jedinečné detaily drobných teček v tomto tetování propojují uhrančivé hvězdy. Zde skutečně platí, že v jednoduchosti je síla.

Symbol Štíra

Úplně nejlepší tetování jsou mnohdy ta nejjednodušší. Tento design je výrazný, ale přitom zcela základní bez dalších detailů a ozdob. 

Tetování pro Střelce

Souhvězdí Střelce

Souhvězdí Střelce je zde vyobrazeno v květinovém objetí. I když souhvězdí lehce vystupuje do popředí a květiny zůstávají v jedné linii, oba symboly přitahují stejnou pozornost. 

Šíp

Vzhledem k tomu, že znamení Střelce reprezentuje lukostřelec, může se jako symbol objevovat jakékoliv zobrazení luku a šípu. Jednoduchý design, práce s čarami a stínování dodávají tetování trochu tajemství.      

Had a kuše

V tomto tetování najdete mnohem více detailů. Místo šípu je zde vyobrazen had. Celé tetování tvoří drobné tečky a jemné stínování, což dodává obrazu jedinečný, ale přitom komplikovaný vzhled.    

Tetování pro Kozorohy

Žena Kozoroh

Symbol Kozoroha je pomoci tetování znázorněn ženou/čarodějnicí s rohy. K vytvoření základních rysů obličeje využívá tatér černé kontury. Stínování je provedeno tečkami, aby nepřehlušilo složitý design celého tetování.

Symbol Kozoroha

Jste-li typ Kozoroha, který upřednostňuje minimalistické pojetí a svou hrdost chcete ukázat skrze jednoduchý symbol zvěrokruhu, zkuste si nechat vytetovat tento moderní znak Kozoroha třeba pod klíční kost.

Tetování pro Vodnáře

Vodnářova amfora

Tetovacím symbolem pro Vodnáře může být amfora s vytékající vodou. Detailní obrysy nádoby jsou vyplněny charakteristickým stínováním tvořeným množstvím drobných teček.

Vlna

Pokud jste zastánci jednoduchých zobrazení, můžete zvolit symbol spojující vše v jedno – vodu, pohyb a živel – vlnu. 

Tetování pro Ryby

Symbol Ryb

Jednoduchý způsob, jak tetováním zobrazit symbol Ryb, je doplnění základního znaku osově souměrným rozmístěním teček. 

Symetrický znak Ryb

Tak jako je základní symbol Ryb tvořen dvěma symetrickými oblouky, i v tomto tetování hraje roli symetričnost. Dva protilehlé obrazy Ryb jsou navíc zkrášleny intenzivním stínováním, ač bylo pro obraz použito pouze černého inkoustu. 

Plovoucí Ryba

Nejsou určena žádná přesná pravidla pro zobrazení tohoto symbolu. Zvolit můžete tento minimalistický způsob, jak vyjádřit Rybí pýchu. 

 

Zdroj: