Partnerský horoskop na březen: Inspirativní rozhovory, otevřený vztah a důležité závazky

Partnerský horoskop na březen: Inspirativní rozhovory, otevřený vztah a důležité závazky
Březen společně s jarem konečně přinese do partnerských vztahů tolik potřebnou romantiku a blízkost. Stejně jako jarní deštík, i vztahy se občas přežene nějaká ta hádka, dobrá nálada a radost mezi partnery však bude převládat.

Beran

V březnu se určitě nudit nebudete. Čeká vás bohatý společenský život, s partnerem se zapojíte také do kulturních a outdoorových aktivit. Někteří Berani si budou chtít užít trochu času o samotě. Pokud takovou potřebu máte, vyberte si svůj volný čas dříve, než na vás padne jarní splín.

Býk

S partnerem se pustíte do inspirativních rozhovorů o vaší společné budoucnosti. Potřebujete cítit jistotu a vědět, kam se věci ubírají. Budete chtít udělat nějaké konkrétní kroky, možná také zauvažujete o návštěvě odborníka.

Blíženci

Březen vám přinese touhu roztáhnout křídla a volně létat. Ve vašem partnerství to může znamenat být otevřenější různým typům vztahů. Možná vás čeká láska na dálku nebo zcela otevřený vztah. Páry, které nepotřebují nic měnit, budou motivovány ke společným cestám.

Rak

Nebuďte překvapeni, když vás v tomto měsíci pohání více touha než zdravý rozum. Marně budete hledat vaši věrnou vlastnost - opatrnost. Než se pustíte do stěhování nebo zakládání rodiny, zastavte se a poraďte se s moudrým přítelem.

Lev

Konečně se váš milostný život stane stabilním. Po dlouhých vyčerpávajících sporech vás čeká romantické jaro. Náhodné známosti se mohou vydat na dlouhou společnou cestu. V tomto případě odložte všechny emoce stranou a promluvte si o vašem vztahu s někým, kdo má větší nadhled.

Panna

V průběhu března můžete ve vztahu trochu zazmatkovat. Možná vás přitahuje někdo z vašich přátel, možná jste dostali vyznání od staré lásky. V dalších týdnech se budete cítit více sami sebou a energii nasměrujete na sebepéči, zdravou stravu a cvičení.

Váhy

Váš milostný život bude naplněný romantikou a péčí. Avšak kvůli jiným povinnostem budete mít v průběhu měsíce na vztah méně času. V půli března se ke své lásce přirozeně vrátíte načerpat novou energii, která vám může pomalu docházet. 

Štír

Komunikace i celkový milostný život se bude tento měsíc zlepšovat. Stále u vás však může převládat impulzivita a tvrdohlavost. Vztah můžete podpořit společnými zážitky jako jsou výlety a procházky po okolí a romantické večeře. 

Střelec

Během tohoto měsíce můžete váš vztah oživit kvalitním časem stráveným se svým milovaným protějškem. Veďte spolu smysluplné rozhovory o vaší budoucnosti a společných plánech. Začněte novou kapitolu vašeho milostného života a hlavně buďte na sebe vzájemně trpěliví. 

Kozoroh

Pokud se s drahou polovičkou plánujete nastěhovat do nového, je tento měsíc tou nejvhodnější dobou. Štěstí přeje také všem snoubencům a novomanželům. Dlouhodobé závazky a vztahy založené na upřímnosti budou prosperovat. 

Vodnář

Pokud ve vašem vztahu došlo k velkým hádkám, vaše láska bude z velké části obnovena. Vyjádřete svému partnerovi všechny pozitivní emoce a ve vhodný čas sdělte citlivě i všechny své obavy. Vy a vaše spřízněná duše můžete tento měsíc společně prožít nádherný čas.

Ryby

V tomto měsíci je důležité dodržet všechny sliby a závazky. Váš vztah vyžaduje kvalitně strávený čas a dostatečný prostor pro komunikaci. Plánujete narozeninovou oslavu, chcete pomoct blízkým i cizím. Víme, že to myslíte dobře, ale buďte opatrní, dlouhodobá vzdálenost ve vztahu může mít negativní dopad na vaši lásku.

 

Zdroje: