4 nejvíce upjatá znamení zvěrokruhu, která mají problém se odvázat. Jste mezi nimi?

4 nejvíce upjatá znamení zvěrokruhu, která mají problém se odvázat. Jste mezi nimi?
Pro některé je mnohem těžší se uvolnit a užívat si bez většího přemýšlení. Může k tomu vést jejich úzkost, vnitřní neklid nebo zkrátka vrozená nesmělá povaha. Ať už je to způsobeno čímkoli, tato 4 znamení mají největší předpoklady k tomu být upjatí. Patříte mezi ně?

Kozoroh

U Kozorohů je to zvláštní. Říká se o nich, že to mají naopak a s přibývajícím věkem jako by mládli. Vážní a upjatí tedy bývají spíše v mládí, kdy tvrdě pracují, vydělávají a dosahují svých kariérních cílů. Až potom, co si to dostatečně odpracují a zaslouží, si tedy dopřejí odpočinek.

Je pro ně důležité finanční zabezpečení a jistota, takže bez nich si prostě nic neodpouští. Když tedy jejich pracovní a kariérní plány nevychází úplně podle představ, může je provázet stres, úzkost i emoční nevyrovnanost. Je proto dobré je občas někam vytáhnout, i když budou proti, protože utápět se v takových pocitech nedělá dobře nikomu. Ani workoholikům Kozorohům

Beran

Může to být k nevíře, ale spousta Beranů vypadá na první pohled upjatě a občas pro ně není lehké se okamžitě uvolnit. Pokud je znáte teprve krátce, je možné, že jejich divoké, ohnivé emoce a spontánní chování ještě nevypluly na povrch. Když v sobě ale svou obrovskou nevyčerpatelnou energii potlačují dlouho, nevede to k ničemu dobrému. K tomu pravděpodobně vede tlak a napětí v práci, škole nebo životě.

Nejvíce jim z toho pomůže nějaká zábavná aktivita. Měli by si proto zajít zaběhat, zaplavat nebo se alespoň na chvíli projít a utřídit si myšlenky. Pomoci ale může také milé slovo, které nikdy nemůže nic zhoršit. 

Panna

Panny jsou organizátory zvěrokruhu. Jsou produktivní, pracovité a vždy mají vše pečlivě rozplánované. Někdy toho však i na ně může být trochu moc a v takových chvílích jim může stres dát pořádně zabrat. Z večírků a oslav tedy nemají ani obvykle velkou radost, ale když prochází svou krizí jejich upjatá povaha je ještě více očividná.

Zkrátka mají rády svůj aktivní způsob života a chtějí nad svým životem mít kontrolu. To ale občas není možné a je potřeba pomoci jim nalézt ten správný balanc. Stačí je jednou za čas seznámit s někým novým nebo s nimi někam vyrazit. Možná jim to pomůže více než byste čekali.

Blíženci

Blíženci jsou sice komunikátory zvěrokruhu, rádi se seznamují a povídají si, ale jsou také hodně přemýšliví a jejich mysl se málokdy zastaví. Občas mají sami v sobě takový chaos, že na svět kolem sebe nemají ani pomyšlení.

Proto se mohou někdy zdát poněkud odtažití a jejich upjatost úplně zastíní jejich komunikativní a veselou povahu. Neměli by ale dlouho zůstávat ve své hlavě, protože v životě potřebují aktivitu a interakci. Narozdíl od Beranů se nejlépe odreagují spíše při dobré konverzaci s kamarády nebo blízkými.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.bustle.com