Znamení zvěrokruhu, která nejsou domýšlivá

Znamení zvěrokruhu, která nejsou domýšlivá
Být domýšlivý není příjemná vlastnost. Mnoho lidí tím neohromíte, naopak se od vás distancují. Na druhé straně jsou lidé, kteří vědí, že nemají vždy pravdu. Nepatříte k těm lidem narozeným ve znameních zvěrokruhu, kterých se to týká? Zde je seznam znamení zvěrokruhu, která nejsou domýšlivá.

Ryby (19. února – 20. března)

Spadáte do toho nejméně domýšlivého znamení z celého zvěrokruhu. Nikdy se nezachováte tak, aby to ublížilo komukoliv jinému. Jednáte podle vašeho nejlepšího přesvědčení. U vás neexistuje chování, kdy se nad někoho povyšujete a tvrdíte, že jste daleko lepší než daný člověk. Jste mírumilovná osobnost, která nemá ráda hádky, a proto se jim snažíte co nejvíce vyhnout. Někdy se to však nepodaří a vy hledáte únik, pokud si připustíte, že to sami nezvládnete. Potřebujete někoho, kdo problém vyřeší za vás.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vy nejste domýšliví, pouze si na to hrajete. Dokud se můžete za někoho schovat, hrajete si na něco, co ve skutečnosti nejste. Můžete předstírat, že trpíte spasitelským syndromem. Problém přichází, pokud vaše opora není poblíž a musíte něco vyřešit. Tehdy se vaše falešné sebevědomí okamžitě naruší a vy zjistíte, že na něco skutečně nemáte. To je však zpravidla již pozdě a vy jste okamžitě potrestáni. Na chvilku dáte s vaším chováním pokoj, nicméně za pár dnů jedete nanovo.

Váhy (23. září – 23. října)

Příliš se bojíte konfrontace, a proto vás ani nenapadne být domýšliví. Jedná se o příliš velký risk. Domýšliví lidé vás odrazují, nechápete, jak někdo může být tak zlý a sobecký. Toužíte po světovém míru a víte, že přílišnou arogantností a domýšlivostí toho nelze dosáhnout žádným způsobem. Váš postoj k nepříjemným situacím, spočívající v upřednostňování útěku před konfrontací, z vás může udělat oběť.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nejste vůbec domýšliví. Sice máte své dny, kdy se domýšlivosti přibližujete, ale včas se uvědomíte a zastavíte své negativní myšlenkové pochody. Víte, že čím více budete domýšliví, tím méně lidí se s vámi bude bavit a vyhledávat vaši přítomnost, a toho vy rozhodně nechcete dosáhnout. Máte rádi kolem sebe společnost, vnitřně vás uspokojuje, že lidé vyhledávají vaši přítomnost a vaše vždy dobře míněné rady.

To byla všechna znamení, která nikdy nepřistihnete, jak se povyšují nad ostatní. Prostě nedokážou být domýšlivá. Výše sepsaný seznam je brán od znamení, u něhož je nejnižší šance, že budou domýšlivá, až po ta znamení, u nichž nějaká ta šance je. Jestli vás zajímá, jak seznam pokračuje až k těm nejdomýšlivějším, pak následují Štír, Střelec, Vodnář, Rak, Kozoroh, Panna, Lev a nejdomýšlivější je Býk.

 

Zdroj: