4 znamení zvěrokruhu, která jsou nejlepšími sestrami

4 znamení zvěrokruhu, která jsou nejlepšími sestrami
Každý potřebujeme někoho, kdo je pro nás velkou podporou, když nám není nejlépe, když nás něco trápí. Může to být někdo z rodiny či přátel. Dnes se zaměříme na čtyři znamení zvěrokruhu, do kterých se rodí ty nejlepší sestry. Jedná se o ty sestry, které vás vyslechnou a pomohou vám, postaví se za vás.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud jste se narodila v tomto znamení a máte sourozence, gratulujeme. Jste totiž ta nejlepší sestra z celého zvěrokruhu. Jste vždy ochotná pomoci, vždy svému neúspěšnému sourozenci dáte radu, která mu opravdu pomůže zvládnout momentální nelehkou situaci.

Pokud vašeho sourozence zrovna nic netrápí, jste hodně veselá, a pokud vidíte smutek a beznaděj v očích vašeho sourozence, máte tolik energie, že téměř okamžitě rozveselíte všechny své nejbližší. Žádný problém není ve vaší přítomnosti dostatečně velký na to, aby se nedal překonat.

Rak (22. června – 22. července)

Vaši sourozenci mají veliké štěstí. Poněvadž není sestry, která by si své sourozence hýčkala a starala se o ně s láskou jako vy. Pokud vašeho sourozence něco trápí, jste tu pro něj a budete se za něj rvát, dokud můžete. Pokud mu chybí láska, může jít klidně za vámi, neboť vy vedete takový život, abyste nikdy neublížili své rodině a blízkým. Pro všechny okolo vás chcete jediné, a sice pocit absolutního štěstí společně s pocitem, že se mají na koho obrátit, pokud se cítí osamělí.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud máte sourozence, mají nesmírné štěstí, že mají zrovna vás. Nechlácholíte nikoho jen tak pro nic za nic, pokud vám váš instinkt prozradí, že váš sourozenec nehrál fér hru a nyní za to pyká, netvrdíte, že on za nic nemůže. Místo toho mu pomůžete uvědomit si svou chybu a umožníte mu napravit ji, čímž si trochu ulehčí od pocitu viny. Máte dar vidět všechno ze správného úhlu pohledu, což vás nutí pomáhat ostatním, aby se tolik netrápili. To se vám daří a váš sourozenec jistě ocení vaši vyváženou mysl a smysl pro nápravu špatných skutků.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte obrovský smysl pro dobrodružství a zábavu. To znamená, že kdykoliv se váš sourozenec bude cítit pod psa a nikým nemilován, po chvilce vaší společné konverzace se bude určitě cítit mnohem lépe a nejspíše s vámi vyrazí na procházku do přírody, kde si můžete v klidu o všech jeho životních strastech promluvit a poradit mu. Vy osobně nevěříte, že trápit se nad svými problémy přinese něco dobrého, a proto uklidňujete své sourozence, aby nemysleli na své neštěstí. To je vlastnost, díky které vás vaši sourozenci milují. Jen tak dál!

 

Zdroje: