Horoskop na druhý březnový týden: Blíženci dosáhnou úspěchu a Štíry čekají lepší vyhlídky

Horoskop na druhý březnový týden: Blíženci dosáhnou úspěchu a Štíry čekají lepší vyhlídky
Ať už překonáváme jakýkoli problém, tento týden se můžeme snadno spojit se svým skutečným já. Přečtěte si, jak si poradí vaše znamení.

Beran

Nastal čas na změnu prostředí, Berani. Jakákoliv změna vám prospěje daleko více, než zůstat stát na místě. Zkuste si naplánovat krátký výlet na místo, kde jste ještě nikdy nebyli a získat tak novou inspiraci. 

Býk

Najděte si čas na rozhovor s někým blízkým, Býci. V tomto týdnu se můžete cítit sklesle, jelikož vás ovládají emoce, které nedokážete zpracovat. Nejlepší způsob, jak tuto vlnu překonat, je mluvit o svých pocitech s lidmi, kteří jsou vám nejbližší. 

Blíženci

Vaše úsilí se vám vyplácí, Blíženci. Projekt, na kterém jste nějakou dobu pracovali, konečně dosáhne úspěch. Je na čase tuto významnou událost oslavit. Přijměte ocenění od svých přátel a na chvíli se zastavte, než si stanovíte další cíl. 

Rak

Rozvíjejte svou tvořivost, Raci. Věnujte se aktivitám, které vám pomohou přenést inspiraci do reality. Ať už jde o návrat ke starému koníčku, proměnu vašeho šatníku nebo o zahradničení, zaměřte se tento týden na to, abyste naplnili svůj potenciál.  

Lev

Cítíte se v tlaku ze svého okolí, proto jste stále nespokojeni. Věnujte tento týden čas přemýšlení o základních hodnotách a o tom, co vám přináší radost ve vašich osobních i pracovních vztazích.

Panna

Pokud se cítíte zahlcení možnostmi, které se vám nabízí, postavte se své nerozhodnosti. Místo zdlouhavého otálení vykročte k vysněné příležitosti. Každodenní povinnosti vás mohou unavovat, ale pokud každý den věnujete několik minut oblíbené činnosti, budete se cítit lépe.

Váhy

Vytrvejte a věřte si, Váhy. Už delší dobu věnujete čas nějaké zásadní činnosti, která vám zabírá mnoho času. Tento týden vás může motivovat zájem a uznání od druhých. Jděte dál za svými cíli!

Štír

Před vámi jsou lepší vyhlídky, Štíři. Nezdary, zpoždění a frustrace z nedokončené práce vám v poslední době hodně ubírá na spokojenosti. Nevzdávejte to! Nespouštějte oči z nových příležitostí, které vás mohou posunout o krok dál. 

Střelec

Je čas si přiznat pravdu, Střelci. Neustálé přetvařování vás stejně nakonec dožene, proto je lepší si přiznat, co se skutečně stalo. Když ukážete, jak se věci mají, řešení se najde daleko snáze. 

Kozoroh

To, že se vám všechno nepodaří hned napoprvé by vás nemělo odradit. Ze svých nezdarů se můžete hodně naučit a využít své znalosti v dalším pokusu. Sepište si všechny kroky ke svému cíli a vytrvejte.

Vodnář

V tomto týdnu vás čeká rozhodnutí, které může ovlivnit, jak vaši kariéru, tak osobní život. Ale to byste nebyli vy Vodnáři, kdybyste se drželi zkrátka. Neznámému jdete směle vstříc. Zapomeňte na rutinu a vydejte se za dobrodružstvím.

Ryby

Při řešení problémů se nenechte ovládnout svými emocemi. Pokud se dostanete do konfliktu se svým okolím, pokuste se zůstat v klidu. Vaše skutečná síla spočívá v tom, že víte, kdy reagovat. 

 

Zdroje: