Střelec v milostném vztahu: S kým může vytvořit trvalý vztah a s kým je vhodné se raději jen kamarádit

Střelec v milostném vztahu: S kým může vytvořit trvalý vztah a s kým je vhodné se raději jen kamarádit
Střelci bývají velmi náruživí, romantičtí partneři. Nudí je zažitá rutina, potřebují stále nové zážitky a pokud je mohou prožívat se svým milovaným protějškem, zůstávají věrní.

S jiskrou v oku a šibalským úsměvem si Střelci rádi namlouvají hlavně osoby skryté pod rouškou tajemství a láká je odhalovat nejrůznější záhady. I v případě, kdy hned nedostanou to, co chtějí, dokážou být velmi vytrvalí. 

Jsou aktivními společníky, se kterými není lehké udržet krok, avšak svým nadšením a optimismem pro dobrodružství strhnou i zarytého lenocha. Velmi si cení vzájemné upřímnosti. Je pro ně nesmírně důležité, abyste si vyslechli, co mají na srdci. Když jim neprojevíte dostatečnou pozornost či odmítáte jejich názory, zamíří náhle jiným směrem. Lidé narození ve znamení Střelce potřebují dostatek volnosti a svobody. Pokud nechcete o lásku Střelce přijít, neomezujte ho v koníčcích a nezasahujte do jeho životní filozofie. Střelec vám na oplátku nebude bránit ve vašem osobním rozletu. 

Střelec se Střelcem

Dva Střelci spolu mohou tvořit výborný přátelský pár, ale do společného manželství se příliš nehodí. Mají spolu velkolepé plány, které se od reality značně liší. V dlouhodobém kontaktu mohou vznikat rozepře a nesoulad, čímž dochází k oboustrannému nezájmu.

Čtěte také: Střelci: Zaměřte na cíl a pozor na černobílá řešení

Střelec s Kozorohem

Tato dvě znamení se navzájem téměř nepřitahují. Optimistický Střelec může pesimistickému Kozorohovi sice krátkodobě imponovat, ale hyperaktivnímu jedinci nedokáže dlouhodobě nabídnout tolik vášnivých podnětů, které od něj budou vyžadovány.  

Střelec s Vodnářem

Vzdušné znamení Vodnáře je pro Střelce na první dojem fyzicky i duševně aktraktivní. Jejich milostné vzplanutí je plné vášně a touhy. V dlouhodobém vztahu mají výborné předpoklady k vytvoření jedinečného kreativního páru. Spojuje je touha po svobodě, nezávislosti a navzájem se doplňují. Střelec přináší do vztahu svou praktičnost a Vodnář zase nové nápady. 

Střelec s Rybami

Dva idealisté s vírou v hlubší životní smysl si budou výborně rozumět. Ale v trvalém partnerství si mohou začít značně lézt na nervy. Ryby se jen těžko budou smiřovat se Střelcovou svobodomyslností, neboť se budou cítit jeho volností samy utlačovány. 

Čtěte také: Jaké kvality máte podle čínského zvířecího kalendáře

Střelec s Beranem

Není ideálnějšího páru než těchto dvou hledačů štěstěny. Ani jeden druhého nebude omezovat, vše si narovinu vyříkají a budou pro sebe i po letech zajímaví. A jejich přátelé se s nimi nudit rozhodně nebudou.

Střelec s Býkem

Ač si na první pohled padnou do oka, k ideálnímu vztahu to nepovede. Střelec se bude cítit Býkem příliš připoután, a naopak Býk bude mít pocit, že mu jeho milovaný Střelec stále někam utíká. Pokud je Býk smířený s nespoutaností svého partnera a Střelec dozraje natolik, aby s láskyplnou pozorností učil svého milého flexibilitě, mohou spolu žít docela spokojený život. 

Střelec s Blíženci

V této kombinaci může nastat rychlé milostné vzplanutí, avšak stejně rychle dojde k jistému vystřízlivění. Pokud tento vztah vydrží, tak díky pevnému přátelství a velké dávce tolerance.

Čtěte také: Jací jsou lidé ve znamení Vodnáře: Andělští revolucionáři a nositelé nadpozemské krásy

Střelec s Rakem

Laskavá péče Raka bude dychtivému Střelci imponovat. Citlivý Rak však nesmí projevit žárlivost na Střelcovy časté výpravy mimo domov. Jejich vztah může vyzrát, ale s větší pravděpodobností se toho nedočkají.

Střelec se Lvem

Ve vztahu Střelce se Lvem přichází ta pravá italská domácnost střídající se s obdobím krásného usmiřování. Pokud se ti dva dokážou vzájemně respektovat, mohou spolu prožít dlouhé roky ve spokojeném vztahu. Zcela jistě však bude potřeba překlenout několik kritických okamžiků, po nichž oba buďto vyjdou posílení nebo se nadobro rozloučí. 

Střelec s Pannou

Střelec na Panně obdivuje její smysl pro detail, Panna si pro změnu u Střelce váží nových myšlenek a spontánního nadšení. Nesoulad se může projevit v čistě praktických věcech. Vydrží-li Panna Střelcovy občasné šprýmy a legrácky nebo se Střelec naučí trochu krotit, čeká je krásný společný život.  

Čtěte také: Kozoroh: Konzervativní elegán či diplomatická dáma

Střelec s Váhami

Tento vášnivý a harmonický vztah má ideální dispozice pro spokojené manželství. Partneři si budou společně přímo notovat v nadšení ze života a optimistickém přístupu k řešení problémů. Jen trochu pozor na finance.

Střelec se Štírem

Oba jsou upřímní, otevření a přátelští. Klape jim to spolu jak v kamarádském, tak partnerském vztahu. Jen opatrně na Střelcův sarkasmus a Štírovu náladovost.