Nejpřitažlivější muži podle horoskopu. Patříte mezi tato 4 znamení?

Nejpřitažlivější muži podle horoskopu. Patříte mezi tato 4 znamení?
Každého z nás přitahuje někdo jiný. Avšak ti, kteří jsou přitažliví pro většinu obyvatelstva, se těší velké oblibě a úspěchu v životě. A věřte tomu nebo ne, ale za fakt, že je někdo objektivně přitažlivý, může zčásti i znamení zvěrokruhu, v němž se dotyčný narodil.

 Některá znamení jsou totiž považována za atraktivnější než jiná. A my se nyní zaměříme na znamení, do nichž se rodí ti nejatraktivnější muži.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud jste muž a narodili jste se v tomto znamení, patříte mezi ty nejpřitažlivější muže na tomto světě, a to ne díky svému vzhledu, ale především pro vaši povahu. Jste vysoce komunikativní a dokážete nahlédnout do srdce své drahé polovičky. Samozřejmě, jak již to u Blíženců bývá, vaše chování záleží čistě na tom, jak se vyspíte, ale osobně nejste na vaši milou nijak tvrdý. Jste spíše měkký, co se týče požadavků s vámi spřízněné duše, a také jste humorní. 

Známí muži Blíženci:

Johny Depp, Václav Vorlíček, Rafael Nadal, Jiří Langmajer

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste spíše orientovaní na kariéru, v soukromí jste však hodný a snažíte se dát své milované osobě všechno, co požaduje, abyste v jejích očích byl ten nejlepší, koho si mohla vybrat. Ženy na vás milují nejen vaše peníze, ale především charisma a neústupnost před problémy, což patří k vašim základním vlastnostem.

Známí muži Lvi:

Roger Federer, Arnold Schwarzenegger, Bolek Polívka, Michal Suchánek

Váhy (23. září – 23. října)

Chcete, aby byli všichni spokojení, nejvíce si to přejete u svého vztahu. Pokud se nic nepokazí, zpravidla nejste výbušný, zamlklý a neodháníte od sebe všechny ostatní. Pokud víte, že má váš vztah ještě nějakou cenu (upřímně, ve vaší mysli má vztah cenu vždy), snažíte se vztah udržet na rozdíl od ostatních lidí, toho si na vás ženy váží. Jen tak se vztahem neskončíte, lépe řečeno se vztahem neskončíte nikdy, pokud si to vaše drahá polovička nepřeje.

Známí muži Váhy:

Zdeněk Srstka, Vladimír Menšík, Michal Dlouhý, Jakub Kohák

Beran (21. března – 19. dubna)

Ženám se na vás zamlouvá, že jdete vždy za svým cílem, aniž byste se vzdal. Jste extrémně sebejistí, což ženy láká do vztahu s vámi. Vaše sebejistota totiž působí dobře, a proto dostáváte od blízkých osob z vašeho okolí nejen pochvalu za vaši vytrvalost, ale také hodně lásky, kterou si zasloužíte. Vaše sebejistota z vás činí také skvělé milence.

Známí muži Berani:

Zdeněk Svěrák, Josef Somr, Bohumil Klepl

 

Zdroj: