Nejpřitažlivější ženy podle horoskopu. Patříte mezi těchto 5 znamení?

Nejpřitažlivější ženy podle horoskopu. Patříte mezi těchto 5 znamení?
Zevnějšek někdy nehraje větší roli než vnitřek ženy. Žena může být přitažlivá díky svému vhodnému chování. Dnes si představíme pět znamení zvěrokruhu, do nichž se rodí skutečně vnitřně krásné, přitažlivé ženy. Podívejte se na tento seznam. Nejste náhodou jedna z nich?

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud jste se narodila v tomto znamení, muži na vás obdivují vaši citlivou povahu, která však není na škodu, poněvadž se svými výkyvy nálad téměř okamžitě začnete něco dělat. Vynikáte v mnoha oborech. Téměř vše, na co sáhnete, se vám podaří, a proto jste pro muže ještě přitažlivější. Patříte do toho nejpřitažlivějšího znamení, co se týče žen, a máte právo být na to pyšná.

Známé ženy Ryby:

Zlata Adamovská, Mahulena Bočanová, Eva Herzigová

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nejdete s davem, vždy vymyslíte něco nového. To vás odlišuje od ostatních a také je to přesně to, co zanechá na vašem těle obdivný pohled všech mužů. To platí i o vašem intimním životě, a proto není divu, že muži se k vám rádi vracejí se svým obdivem vůči vaší osobě. Vaše nikdy nekončící nápady vám dodávají ten správný nádech přitažlivosti.

Známé ženy Vodnáři:

Kateřina Brožová, Simona Krainová, Zuzana Norisová

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte smysl pro humor i nádherný styl oblékání, což vás řadí mezi nejpřitažlivější ženy v celém okolí. Máte ráda šperky a oblečení nejlépe v blýskavých barvách. Jste společenské povahy, což se na vás mužům líbí. Tím více si vás muži zamilují, jakmile zjistí, že nejen na veřejnosti, ale také v soukromí dokážete zazářit.

Známé ženy Lvi:

Eliška Bučková, Dana Morávková, Alena Vránová

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vy víte, jak být přitažlivá. Svými činy to dokazujete. Pokud máte partnera, přesně víte, co chce, a splníte mu to. Jakmile se s někým znáte déle, nedělá vám problém zjistit, po čem touží. Napoví vám to řeč jeho těla. Mnohdy mu dáte pocit, že dokážete číst v jeho mysli. A pokud se nacházíte s neznámým člověkem, ani tehdy pro vás není složité upoutat jeho pozornost. Hrajete si na nedobytnou, což většina mužů miluje.

Známé ženy Štíři:

Alice Bendová, Miluše Šplechtová

Váhy (23. září – 23. října)

Kdo by nemiloval ženu, která chce pro ostatní jen to nejlepší a které se může kdokoliv svěřit a dostane se mu pomoci? To jste přesně vy. Pokud se ve vašem vztahu ocitnou problémy, snadno je řešíte, což se mužům líbí. Páni vás často vnímají jako bohyni, protože usilujete o vedoucí pozici v partnerství a jste žhavá v oblasti intimity.

Známé ženy Váhy:

Iveta Blanarovičová, Ivana Chýlková, Daniela Peštová

 

Zdroj: