5 znamení, která jsou nejlepšími zpěváky

5 znamení, která jsou nejlepšími zpěváky
Každý z nás se někdy pokoušel zpívat. Někomu to jde lépe, někomu ne tak dobře. Zpěv odbourává stresové hormony a činí nás šťastnějšími. Věděli jste ale, do kterých znamení se nejčastěji rodí ti nejlepší zpěváci?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pro vás se nehodí zpívat pouze v jednom hudebním žánru. Máte potřebu svůj styl neustále obměňovat či v jednom žánru vymýšlet stále něco nového, jinak se začnete nesnesitelně nudit, poněvadž zpěv pro vás přestane být výzvou. Musíte neustále zvyšovat své nároky na svou osobu, a to je to, co vás na profesionálním zpěvu bude bavit nejvíce.

Známí zpěváci Berani: Karel Kryl, Lady GaGa, Iveta Bartošová

Panna (23. srpna – 22. září)

S ničím nevylezete do světa, pokud si nejste jisti, že je to perfektní. V případě zpěvu se vám tato vaše někdy až příliš přísná vlastnost může opravdu hodit. Vše musí být přesně načasované, musíte si napsat (nebo nechat napsat) perfektní a chytlavý text, musíte mít hudbu, která vás neomrzí ani tehdy, když si ji pustíte podesáté. To jsou nejlepší předpoklady pro zpěváckou kariéru.

Známí zpěváci Panny: Michael Jackson, Amy Winehouse, Beyoncé

Býk (20. dubna – 20. května)

Ať jste jacíkoliv, jeden důležitý předpoklad pro zpěv je u vás vyvinut více než dostatečně – váš silný hlas. S ním ohromíte celé publikum. Váš hlas zůstane silný i na konci vašeho koncertu a nikdy vám nepřeskočí hlasivky, pokud to s množstvím koncertů za sebou nebudete přehánět. Každopádně váš hlas překryje všechny vaše malé nedostatky, tudíž lidé si jich s největší pravděpodobností vůbec nevšimnou.

Známí zpěváci Býci: Adele, Iva Frühlingová, Petr Janda

Ryby (19. února – 20. března)

Oplýváte talentem, který se uplatní v různých oblastech umění. Jedním z těchto umění je také zpěv. Jste vysoce emocionální, a proto dokážete skládat texty, u nichž si lidé řeknou, že takto se cítí i oni, že jim mluvíte z duše. Takovéto texty jsou jedny z nejoblíbenějších a nejnávykovějších. Pokud máte psychické bolesti, napište text, složte hudbu nebo najděte někoho, kdo umí hrát na nástroje, a s chutí do toho.

Známí zpěváci Ryby: Matěj Ruppert, Lucie Vondráčková, Marek Ztracený

Rak (22. června – 22. července)

Dokážete hrát na spoustu hudebních nástrojů – díky vaší rodinné povaze k tomu máte vlohy. Ještě lépe však dokážete zpívat. Ke zpěvu vás to táhne již od vašeho dětství. Pokud se vydáte hudební cestou, budete sklízet jeden úspěch za druhým. Vaše skladby budou emočního charakteru, ale jejich tvorba se vám bude dařit.

Známí zpěváci Raci: Karel Gott, Michal David, Helena Vondráčková

 

Zdroje:

Zdroje článku:
  • www.yourtango.com,
  • www.yourtango.com