Znamení zvěrokruhu, kterým je obtížné porozumět

Znamení zvěrokruhu, kterým je obtížné porozumět
Některým lidem je opravdu těžké porozumět, a to i v případě, že dotyčného známe několik desítek let. Čím to? Odpověď zní: Mají jiné myšlenkové pochody než ostatní. Ale každý z nás se přece chová jinak. Když jsme smutní, někdo vyhledává společnost, někdo si přeje být v danou chvíli sám.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud vás potká úplně neznámý člověk, s největší pravděpodobností se s vámi začne okamžitě bavit. Nicméně po několika dnech přátelství zjistí, že jste velmi komplikovaný člověk. Pokud chcete někomu něco říci sami od sebe, uděláte to, jenže pokud se někdo opováží se vás zeptat sám nebo chce rozvinout nějaké detaily vašeho povídání ohledně možných nesrovnalostí, je oheň na střeše. Tím více jste komplikovaní, když ostatní zjistí, že vy musíte mít vždy pravdu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nyní se nacházíte v rozverné náladě, avšak za pár vteřin tomu může být jinak. Pro ostatní lidi je obtížné vám porozumět, poněvadž se ve vašem těle nachází minimálně dvě samostatně myslící bytosti. Lidé si nemohou být jisti, jak s vámi mají jednat, aby vás to nerozesmutnělo či neurazilo. Jejich chování a odstup od vás není dán jejich nenávistí, ale očekáváním, jak zareagujete tentokrát.

Ryby (19. února – 20. března)

Lidé vás nechápou zejména kvůli vaší citlivosti. Jste citlivější než ostatní lidé a prožíváte každou dobrou i špatnou událost ještě několik měsíců po jejím konci. Pokud chcete cítit pochopení ostatních lidí, měli byste si najít důvěrného přítele narozeného ve vašem vlastním znamení už jen z toho důvodu, že pokud se do vás někdo nedokáže vcítit, stanete se neklidnými a ocitnete se v ještě politováníhodnějším stavu, než v jakém jste k dotyčnému člověku přišli.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste energetičtí a musíte neustále zkoušet nové věci. Lidé s vámi nedokáží udržet tempo, a proto jen málokdo pochopí váš způsob uvažování. Vaše mysl je na mysl ostatních lidí příliš rychlá a i rychlost, jakou vyměňujete své styly, je převratná. Vaše myšlenky směřují k dobru vašich známých, ovšem jen málokdo si v té rychlosti uvědomí, že jste mu chtěli pomoci.

Rak (22. června – 22. července)

S nepochopením ostatních se setkáváte dnes a denně. Vaše rodina o vás mluví jako o bytosti s tou největší láskou a pochopením, jakou kdy měli tu čest poznat. Na druhou stranu, pokud se s vámi člověk, který o vás slyšel tolik chvály, osobně setká, s největší pravděpodobností bude zklamán. Jistě, chováte se ke všem mile, ale od cizích lidí si udržujete určitý odstup a své myšlenky jen tak nesdílíte. Máte tvrdou skořápku, ale jakmile vás někdo nepřesvědčí o čistotě své duše, neotevřete ji pro něho.

 

Zdroj: