Jak se chovají jednotlivá znamení zvěrokruhu, pokud je někdo přitahuje?

Jak se chovají jednotlivá znamení zvěrokruhu, pokud je někdo přitahuje?
Pokud vás někdo přitahuje, v jeho přítomnosti se chováte odlišně než v přítomnosti ostatních. Mezi nejčastější projevy náklonnosti, které poskytujete dané osobě, patří zrcadlení pohybů dotyčného a neustálé hihňání se jeho nepovedeným vtípkům. Jak se projevujete vy, pokud Vás někdo přitahuje?

Beran (21. března – 19. dubna)

Co se týče lásky, jste naprosto upřímní. Pokud vás někdo přitahuje, budete se snažit, aby dotyčné osobě s vámi bylo dobře. Začnete ji zahrnovat svou láskou, abyste dali najevo své city.

Býk (20. dubna – 20. května)

K někomu, kdo vás přitahuje, budete opatrní. Nevinný vtípek či ruka, která se dotknula vyvolené osoby. To jsou vaše způsoby, jak dát najevo svou empatii a zamilovanost. Postupujete pomalu a doufáte, že se druhá osoba ozve sama.

Blíženci (21. května – 21. června)

S vámi je pěkný kříž. Pokud se vám někdo líbí, děláte přesný opak toho, co byste měli dělat. Co se škádlívá, rádo se mívá. To však pochopí jen minimum lidí.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud vás někdo přitahuje, stydíte se na dotyčného promluvit a raději ho nenápadně pozorujete z dálky a doufáte, že se o vás začne zajímat. Jediná možná cesta, jak z vás dostat vaše city, je povídat si s vámi.

Lev (23. července – 22. srpna)

Sice se předvádíte vždy a všude, ale u potenciálního partnera se to stupňuje. Nosíte nové a drahé oblečení a chlubíte se všemi svými dosavadními úspěchy. Doufáte, že to na dotyčného zapůsobí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud jste zamilovaní, za dotyčného řešíte všechny jeho problémy. Od přírody cítíte nutkání pomáhat a tato vaše nutnost se při vaší zamilovanosti ještě prohloubí.

Váhy (23. září – 23. října)

Jakmile cítíte náklonnost k druhé osobě, začnete s ní flirtovat. Pokud s ní zrovna nejste, všem okolo říkáte, jak je daná osoba úžasná. Můžete znát chyby své lásky, ale nikomu je nevyzradíte. 

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nikdy nikomu nesvěříte své skutečné pocity, a proto skrýváte i to, že vás někdo přitahuje. Abyste nezůstali sami, intenzivně se na vyvolenou bytost díváte a doufáte, že si toho všimne.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Přítomnost někoho, kdo vás přitahuje, vás činí trochu nemotornými. To je jediný znak, podle kterého ostatní zaručeně poznají, zda se vám líbí, nebo ne. Řeč těla vás vždy prozradí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ovládáte své pocity a snažíte se udělat na člověka, který se vám líbí, co největší dojem. Pokud někdo zaznamená vaši zvýšenou zdvořilost vůči své osobě, může si být naprosto jist, že se vám líbí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše nejistota je jediný způsob, jak zjistit, že vás někdo přitahuje. Můžete i začít koktat, pokud jste v přítomnosti někoho, kdo se nachází ve vašem zájmu.

Ryby (19. února–20. března)

Dáváte lidem přesně najevo, že se vám líbí. Zasněné pohledy, rozdávání komplimentů, červenání se, neustálé vyhledávání přítomnosti jedné osoby, to jsou pro dotyčného signály, že se vám líbí.

 

Zdroj: