Partnerský horoskop na druhý březnový týden: Raky čekají ve vztahu překážky a Ryby zatouží po intimitě

Partnerský horoskop na druhý březnový týden: Raky čekají ve vztahu překážky a Ryby zatouží po intimitě
Tento týden přinese mnoho nedorozumění a hádek, nicméně s trochou trpělivostí můžeme vztah povznést na novou úroveň. Přečtěte si, jak si ve vztazích povede vaše znamení.

Beran

Nehrňte se do žádných velkých akcí, co se týče lásky. Partnerskou komunikaci udržujte v harmonii a neotvírejte citlivá témata. Tento týden se můžete cítit trochu uzavření, to je v pořádku, jste tak chráněni před zbytečnými partnerskými konflikty. 

Býk

Porozumění a náklonnost porostou, pokud si s partnerem věnujete dostatek času. Snažte se obklopit příjemnými věcmi a nenechte se strhnout obavami a strachem. Dávejte si pozor na vysoká očekávání, která vám druzí nemohou splnit. 

Blíženci

Najděte rovnováhu mezi osobním a pracovním životem. Může vás překvapit návrh vaší drahé polovičky. Nemusí to být zrovna zásnuby, ale nabídka vás příjemně zasáhne. Tento týden je vhodnou dobou k vyjádření lásky osobitým způsobem. 

Rak

Na začátku týdne u sebe můžete vnímat nespokojenost. Pravděpodobně budete muset překonat ve vztahu nějaké překážky. Neztrácejte trpělivost a naději, že se zase vše zlepší. Rada na tento týden zní: “Dvakrát měř a jednou řež.”

Lev

Tento týden vám přinese harmonii i radost. Budete se dobře bavit ve společnosti svých blízkých. Pokud se vyskytne nějaké nedorozumění, snadno je vyřešíte. Můžete se zapojit do aktivit, které vás dva ještě více sblíží.

Panna

V tomto týdnu na sebe budete pravděpodobně tvrdší než je běžné. Zkuste najít možnost, jak být na sebe i ostatní vlídnější. Můžete začít tak, že si každé ráno poskytnete více času při společné snídani. Předcházejte konfliktům dobrou komunikací. 

Váhy

Upřímnost bude ve vašem vztahu na prvním místě. Nikam nepospíchejte a dejte si záležet na tom, aby vás partner vždy pochopil. Počítejte s tím, že může dojít k nedorozumění. Budete-li však dostatečně trpěliví, můžete z něj vyjít moudřejší a silnější. 

Štír

Tento týden je výborný pro partnerskou komunikaci. Můžete si mnohé vyjasnit a lépe pochopit své odlišnosti a zvláštnosti. Důležité však je, abyste se vzájemně dobře vyslechli a dali si dostatek času a pozornosti.

Střelec

Vyhněte se konfrontaci a partnerským hádkám, které by vás mohly zbytečně zranit. Pozornost raději zaměřte na odpočinek a činnosti, které vás dva propojí v radosti a lásce.

Kozoroh

Dávejte si pozor na negativní vlivy během celého týdne, Kozorozi. Ujistěte se, že dáváte ostatním prostor k tomu, aby vyjádřili své obavy a frustrace. Máte dar diplomacie, který budete zajisté potřebovat. Ke konci týden se vše uklidní.

Vodnář

Máte potřebu sdílet své nejniternější pocity. Buďte svědomití ve všem, co děláte, obzvlášť dojde-li mezi vámi ke konfliktu. Pokud zaměříte svou energii na fakta, komunikace se bude ubírat správným směrem. 

Ryby

Toužíte po náklonnosti a intimitě, proto je důležité, abyste partnerovi sdělili všechny své touhy a přání. Vyjádřete se jasně a stručně, tentokrát musí jít poetika stranou, milé Ryby. Váš partner vás nejsnáze pochopí, když nebudete zbytečně chodit kolem horké kaše. 

 

Zdroje: