Týdenní horoskop od 8. března: Blíženci vyhněte se diskuzím, Lvi pozor na zbrklost a Vodnáři méně mluvte a více čiňte

Týdenní horoskop od 8. března: Blíženci vyhněte se diskuzím, Lvi pozor na zbrklost a Vodnáři méně mluvte a více čiňte
Tento týden nabízí mnoho možností zamyslet se nad uplynulými týdny. Bude příležitost najít si chvíli k přemýšlení a obrátit se sami k sobě s otázkou: “Co můžu udělat právě teď pro svůj spokojený život?”

Beran

Tento týden se zaměřte na vaši kondici. Pravidelné cvičení vám pomůže udržet si dobré zdraví a dodržováním zdravého stravování podpoříte imunitu. Že nemáte rádi brokolici a cvičení taky moc nedáte? To vůbec nevadí, prospěje vám i obyčejná procházka, a ač se to na první pohled nezdá, zdravé vaření může být velice chutné.

Býk

Váš pracovní život nabere na obrátkách. Můžete se zcela ponořit do nových projektů, které pro vás budou velmi důležité, naplánujte si proto práci podle svých priorit. Rozhodně se vyhněte jakékoli změně v pracovní oblasti. V milostných vztazích se přeženou bouřky, které mohou souviset s vaším egem.

Blíženci

Pravděpodobně vás nepříjemně překvapí někteří kolegové nebo blízcí přátelé. Nejlépe uděláte, když se vyhnete politickým diskuzím a polemikám “coby kdyby”. Pokud se dostanete do potíží, zůstaňte v kontaktu s někým, kdo je vaším blízkým přítelem.

Rak

Raci, čeká vás rozhodně zajímavý týden. Nebojte se důležitých rozhodnutí či výzev, které vás posunou v cestě za úspěchem. Přijmete-li určité změny i přes svou tvrdohlavou povahu, mohou se dít učiněné zázraky. Se svým partnerem zažijete hluboké citové pouto, budete se cítit milováni.

Lev

Začátkem týdne pocítíte příval pozitivní energie. Ale nevrhejte se zbrkle do žádných nových aktivit. Spíš se zamyslete, čím jste si v nedávné době prošli a co vám to přineslo. Hvězdy posílí váš přirozený talent a schopnosti. Ve spojení se starými přáteli se pomalu vydáte ke svému cíli. Ale nespěchejte!

Panna

Vaše vynaložené úsilí vám v tomto týdnu přinese zisk a chválu. Plánujete-li investice, je nyní ten vhodný čas. Dejte si však pozor na nadměrné sebevědomí, snadno by vám mohla proklouznout důležitá příležitost ke zlepšení rodinných vztahů.  

Váhy

Váhy, čeká vás velice příznivý týden. Je velká šance, že se posunete ve svých výkonech, vyhrajete ve sportce nebo překonáte některé náročné výzvy. Věci uvidíte s nadhledem, využijte proto těchto dní k posunu v oblasti, ve které nejvíce stagnujete. 

Štír

Budete-li akční a vyvinete-li alespoň trochu úsilí, brzy přijdou pozitivní změny. Dostanete příležitost analyzovat své chyby a naplánovat si budoucí kroky. Pokud plánujete investovat své peníze do podnikání nebo projektů je příznivá doba. 

Střelec

Udržujte rovnováhu mezi vaším osobním a pracovním životem. Pokuste se omezit ironické narážky směrem k vaší druhé polovičce a dejte přednost lichotkám a laskavým poznámkám.  

Kozoroh

Více energie budete muset věnovat péči o děti nebo rodiče. Je velká pravděpodobnost, že narazíte na lidi, kterým se běžně vyhýbáte. Zůstanete-li dobře naladění, vše poběží jako hodinky. Dejte si proto pozor, abyste neupadli do letargie z přemíry povinností, které vás mohou snadno zavalit.

Vodnář

Můžete se dostat do konfliktu se spolupracovníky nebo některými členy vaší rodiny. Buďte opatrní, aby případné hádky neodvedly vaši pozornost od práce a důležitých jednání. Snažte se proto méně mluvit a více činit.

Ryby

Více než své práci budete mít chuť se věnovat kráse a umění. Jsou pro vás otevřeny příležitosti k sebezdokonalování a je tudíž vhodná doba přihlásit se do nového online kurzu. Nezapomeňte však také na svého partnera a věnujte mu kvalitní čas, je velká pravděpodobnost, že dostanete vážnou nabídku.