Nejlepší babičky podle znamení zvěrokruhu. Budete mezi nimi i vy?

Nejlepší babičky podle znamení zvěrokruhu. Budete mezi nimi i vy?
Každý má rád svou babičku. Je vždy milá, veselá a pro svá vnoučata by udělala cokoliv. S některými je zábava, jiné dávají hodnotné rady a některé jsou zase skvělými kuchařkami. Babiček je tedy několik druhů. Podívejte se, jestli mezi ty nejlepší patříte i vy.

Vodnář

Pokud máte za babičku Vodnáře, vaše dětství rozhodně nemohlo být nudné. Děti je milují a opravdu se není čemu divit. Jsou milé, soucitné, vynalézavé a vždy si na svá vnoučata najdou čas. Rády vypráví dětem pohádky a příběhy, kterým rozhodně nechybí originalita a nápaditost. Dokáží vymýšlet zábavné hry, které neomrzí ani ty největší nezbedy. Dokáží se ale přizpůsobit dětem různého věku a se všemi si užijí spoustu zábavy. Ty starší rády berou do muzeí nebo divadel, aby je naučily něco nového a obohatily jejich kulturní život. Pokud máte s něčím problém, vždy vám dokáží chytře poradit. Na babičky Vodnáře zkrátka nikdo nemá.

Zdroj: Autor: fizkes / Shutterstock

Blíženci

Babičky Blíženci vědí, jak si užívat života. Dávejte na ně ale pozor, protože byste se s nimi mohli celkem snadno dostat do maléru. Rády se s dětmi totiž vrhají do jakýchkoliv dobrodružství a chtějí si s nimi užít co nejvíce zábavy. Jsou moderní a působí stále mladě, a proto je děti tak zbožňují. Svá vnoučata učí, jak být statečnými, mít na všechno vlastní názor a nebát se jít za svými sny. Snaží se žít naplno a vždy mají dobrou náladu. Nedokáží jen tak chvíli posedět a pro děti neustále vymýšlí něco nového. Přestože tedy rodiče nemusí být z babiččiných dobrodružství s dětmi úplně nadšení, vnoučata je obdivují a na zážitky s nimi vzpomínají celý život. 

Rády vypráví dětem pohádky a příběhy, kterým rozhodně nechybí originalita a nápaditost.

Rak

Raci jsou starostliví a svou rodinu nadevše milují. Babičky, narozené v tomto znamení, jsou tedy úžasné. S dětmi rády tráví čas a často si je berou na hlídání. Jsou hravé a při hrách se vždy vrací do svých dětských let. Navíc jsou dobrými kuchařkami a často pro svá vnoučata vaří a pečou jejich oblíbené dobroty. Jsou také velmi kreativní a mají velkou představivost, takže děti vždy dokáží nějak zabavit. Pro svá vnoučata jsou milujícími babičkami, které pro ně mají vždy napečeno a navařeno a dveře u nich jsou vždy otevřené.

Zdroj: