Která znamení zvěrokruhu jsou pomstychtivá a kdo konflikty hází za hlavu

Která znamení zvěrokruhu jsou pomstychtivá a kdo konflikty hází za hlavu
Život není procházka růžovým sadem, každý si svou svobodu vykládá jinak, a proto se lidé odpradávna hádají a ubližují si. Někdo bere tyto rány jako nezbytnou součást lidského vývoje, ale někdo se přímo vyžívá v jejich odplatě. A tak se kruh svárů roztáčí. Co myslíte, patří mezi ty pomstychtivé i vaše znamení?

Procházíte se se svým psem po parku, a v tom v dálce spatříte svého středoškolského profesora, který na vás v době studií nenechal nit suchou. Patříte mezi ty, kteří nečekané zjevení probodnou pronikavým pohledem či jen slušně pozdravíte a jdete dál? Zjistěte, která znamení zůstávají ukřivděná dlouhá léta, a která nad vším mávnou rukou a na hněv nemají ani pomyšlení.

Rak

Toto znamení ovlivněné Měsícem má tendenci nechávat staré rány otevřené. Svět Raka je hlubokou studnou emocí. Podaří-li se vám jeho citlivých klepítek dotknout, vytáhne všechny své potlačené pocity ven dřív, než stačíte zareagovat. Jelikož je znamení Raka silně propojeno s minulostí, je pro lidi narozené v tomto znamení těžké se od uložených vzpomínek odpoutat. Nedivte se, když si takový člověk bude pamatovat, že jste mu předloni zapomněli popřát k narozeninám, nebo že jste již dvakrát přišli pozdě na schůzku. Je schopen se přetvařovat a chovat se srdečně, ale věřte, že Rak nezapomíná a jeho rány jsou stále stejně bolestivé jako v den, kdy byl zraněn.

Štír

Štír má svůj osten připraven v pozoru i při přátelském setkání. Podvědomě hledá a často i nalézá lež a faleš. Se svou radostí z útoku se netají, byl přece úspěšný a trefil se do černého. Jeho zvědavost jej mnohdy zavede k zajímavým objevům. Štír se obklopuje jen několika přáteli, kterým zcela důvěřuje. Pokud však tito poruší posvátnou smlouvu míru, tvrdě zaútočí. Lidi, kteří jednou zradí, Štír už nikdy nezahrne mezi své blízké. Má o nich jasno a víc je řešit nepotřebuje.

Beran

Beranovy nebeské zápasy se vznítí stejně rychle jako zaniknou. Beran je znamení otevřené, prudké a přímé. Jeho upřímností je kdekdo zaskočen. Aby ne, Beranovi totiž vládne planeta Mars, planeta instinktu, agresivity a vůle, a nutí jej stavět se ke konfliktům čelem. Svou bolest neskrývá a nijak nepřihlíží k tomu, zda druhé nezasáhne na místě citlivém. Nemá příliš času řešit takové nesmysly jako jsou jemné city. Můžete si však být jisti, že se k problému už vracet nebude. S jakou vervou se Beran rozvášní, s takovou se zase uklidní.  

Blíženci 

Opravdu si myslíte, že znamení jako jsou přelétaví Blíženci, kteří ani chvíli nevydrží u jedné činnosti, v sobě budou držet křivdu? Očekávejte spíš vášnivé debaty a dlouhé promluvy, ale jakmile se vše vyjasní, Blíženci spěchají, aby stihli všechny své naplánované schůzky, úkoly a koníčky. Blíženci jsou vzdušné znamení, které nesnese stát dlouho na jednom místě. Ublíží-li jim někdo víc než snesou, odejdou a víc se již neohlíží. Nepěstují v sobě zášť ani zlomyslnost, raději si o konfliktu přečtou nějakou knihu nebo absolvují psychologický výcvik.