Znamení, která se nejčastěji uráží a která mají sklony k manipulativnímu chování

Znamení, která se nejčastěji uráží a která mají sklony k manipulativnímu chování
Není snadné komunikovat s člověkem, kterého se dotkne každé třetí slovo. Je to proto, že je přecitlivělý, příliš usiluje o důležité postavení nebo chce mít prostě kontrolu nad lidmi v jeho životě? U každého znamení převažují odlišné důvody k emocionálnímu zhroucení. Níže vám vysvětlíme, jaká převažují právě u těch nejurážlivějších znamení zvěrokruhu.

Rak

Raci jsou tak citliví, že je těžké předvídat, co se jich dotkne a co nikoliv. Často sklouzávají do přecitlivělosti, cítí se zranitelně a z náročných situací utíkají. Mají sklony se k lidem přiblížit víc než obě strany unesou. Odmítnutí druhých si berou příliš osobně a místo aby věc řešili, uražení se odeberou do ústraní. Mnohdy záleží na tom, jak s nimi mluvíme. Nevhodný tón či nemístná poznámka může způsobit velmi silnou reakci, jelikož Raci nás vnímají útočně a agresivně. Vytvářejí si své domněnky a tuší nebezpečí i tam, kde jim opravdu nehrozí. Klíčem k usmíření je přesvědčivé ujištění společně s jemným dotekem vyjadřujícím plné pochopení jejich situace.  

Čtěte také: Horoskop podle run: 24 symbolů, které propojují tajemství dávných věků s přítomností

Panna

Panny jsou kritické nejen samy k sobě, ale také vůči ostatním lidem v okolí. Pokud stále slyšíte, jak vám vnitřní hlas našeptává, jak jste špatní a nedokonalí, naskočíte i na tu nejmírumilovnější poznámku. A přesně tak většina lidí narozených ve znamení Panny reaguje. Panny se drží svých zásad, nejlepší je tedy v těchto věcech se s nimi nehádat a nekritizovat je. Samy už mají své vlastní kritiky po krk, tu vnější už často neunesou. Nabídněte jim snazší, a hlavně srozumitelnou cestu. Bude-li mít pevná pravidla a řád, pravděpodobně se na ni s vámi rádi vydají. 

Čtěte také: Neřesti podle znamení zvěrokruhu. Máte sklony k nevěře, lenosti nebo alkoholismu?

Štír

Štíři mají opravdu bohatý emocionální svět, ale své emoce často potlačují. Takže pokud se jich dotknete na citlivém místě, a stačí opravdu maličkost, můžete v nich probudit staré křivdy a oni budou reagovat na něco, co bylo již dávno zapomenuto. Štíři také často nechápou, že lidé nevidí, jak jsou skvělí a pokud se někdo dotkne jejich práce, je to vrchol nezdvořilosti. Pokud již Štír vytáhne svůj obranný štít, je lépe mu jít stranou, v tu chvíli je jedno co řeknete, všechno je pro něj signálem k útoku. 

Čtěte také: Hádky podle horoskopu aneb jak se každé znamení prosazuje v partnerských vztazích

Kozoroh

V práci jsou Kozorozi obzvlášť poctiví a pokud se jim za jejich dřinu nedostane dostatečné uznání, získají pocit méněcennosti a mohou se urazit. Ještě více se jich dotýká, jsou-li terčem vtipu a dělá-li si z nich někdo legraci, a to i přestože oni sami mají velký smysl pro humor veliký. Kozorozi spoléhají sami na sebe, jsou schopni jít si tvrdě za svým a totéž očekávají od ostatních. Pokud se setkají s něčím, co považují za slabost nebo selhání, bývají nesmlouvavými a bezcitnými. Jelikož si vše, co se týká jejich samotných berou velmi osobně, může se stát, že je člověk ani nechtěl urazit, ale oni si to vyloží po svém. Hledáte-li však pocit bezpečí a spolehlivé podpory, Kozoroh bude vaším nejlepším přítelem. 

Čtěte také: Výběr psího plemene podle horoskopu: Podívejte se, který pes se hodí k vašemu znamení

Ryby

Zajisté, Ryby jsou milující, laskavé a silně intuitivní, ale i přestože snesou mnoho, mají svůj bod zlomu. Ryby mají sklony k nejistotě a velkou potřebu přijetí od okolí. Pokud se začnou topit ve své zmatenosti, aniž by dostaly podporu svých blízkých, mohou se rozčílit i nad malicherností, která byla řečena nebo provedena. Nesnažte se je verbálně uklidnit, ve svém chaotickém proudění vám nebudou schopny porozumět. Upřímný úsměv nebo podporující objetí jim řeknou mnohem víc. 

Čtěte také: Jakými vlastnostmi vynikáte v roli rodičů na základě znamení zvěrokruhu