Týdenní horoskop od 1. března: Býci se nezastaví, Panny čeká finanční odměna a u Vodnářů opatrně na zdraví

Týdenní horoskop od 1. března: Býci se nezastaví, Panny čeká finanční odměna a u Vodnářů opatrně na zdraví
Vztahy a komunikace jsou na prvním místě. Jak se daří vašim blízkým, vašim přátelům a sousedům? Nebojte se zvednout telefon a zeptat se, jestli něco nepotřebují. Nálady se mohou měnit z minuty na minutu, proto nepropadejte chmurám a najděte si něco hezkého na každém dni.

Beran

Zkuste se vyhnout možným konfliktům s rodiči nebo nadřízenými. Neshody s členy rodiny vás upozorní na důležitost pevných vztahů v této době. V práci vás čekají výzvy, obzvlášť týká-li se vaše práce výzkumu v technické oblasti. Nezapomeňte posilovat imunitu pravidelným režimem, cvičením a zdravou stravou.

Býk

V práci se pravděpodobně nezastavíte a ve vztahu vás klid taky nečeká. Dojde-li přeci jen ke konfliktu, odpusťte si agresivní textové zprávy a počkejte až se zklidníte. Nezapomeňte předcházet stresovým situacím péči o své zdraví. Tento týden je ideální dobou naučit se meditovat.

Blíženci

Snažte se využít každou příležitost k profesnímu růstu, protože vás čeká úžasný týden. Budete mít skvělou příležitost ukázat svůj talent. Ve volném čase si naplánujte letní dovolenou, abyste se měli na co těšit. 

Rak

Chcete-li si rozšířit své obzory, je tento týden výbornou příležitostí. Je příznivá doba pro kariérní růst i zvýšení platu. Studenti mohou uplatnit svůj potenciál a získat ocenění za svůj výkon. Pozitivní dopad planet vám pomůže vyjádřit své vyznání z lásky.

Lev

Můžete se cítit nejistí a propadat jistým výkyvům nálad. Věci se nevyvíjejí podle vašeho očekávání, a to může vést k větší nervozitě. Ke konci týdne však budete odměněni za úsilí, které vynaložíte jak v práci, tak v osobním životě. 

Panna

Naskytne se vám příležitost naučit se něco nového, nepromeškejte ji. Bude se vám velmi dařit po finanční stránce, ale pozor na zbytečné výdaje. Uprostřed týdne se můžete cítit zmateně, nepodléhejte špatným zprávám a věnujte se romantickým chvílím, jste-li zadaní. 

Váhy

Čekají vás určité výzvy jak na osobní rovině, tak té profesní. Možná budete muset učinit některá rozhodnutí, která vám nejsou příjemná, ale rozhodně se nedržte stranou, mohli byste toho později litovat.

Štír

Čeká vás zajímavý týden ve všech oblastech vašeho života. Můžete-li zůstat doma, udělejte to a dopřejte si alespoň na začátku týdne chvíli volna. Potřebujete se více zaměřit na své osobní aktivity, abyste se cítili trochu více spokojeni a uvolnění. V druhé polovině týdne využijte každou příležitost, která vám pomůže si vylepšit na úrovni financí. 

Střelec

Nové okolnosti pro vás mohou být z počátku obtížné, ale postupně budete získávat větší jistotu a stanete se důležitou osobou pro vaše blízké. Najděte si čas i sami na sebe, abyste měli sílu pomáhat i nadále.

Kozoroh

Můžete cítit větší sympatie k některé osobě nebo možná budete chtít více času trávit se svou rodinou. Naplánujte si v tomto týdnu společný čas, kdy vás nic nebude rušit. V práci budete úspěšní a s trochou většího úsilí se můžete vypracovat na vyšší úroveň.

Vodnář

Pracovní zátěž a nedostatek pohybu vám může způsobit zdravotní problémy. Buďte na sebe opatrní a věnujte nějaký čas posilování své fyzické kondice. Nereagujte na příspěvky na sociálních sítích a nepouštějte se do zbytečných hádek.

Ryby

Tento týden se snažte zůstat pozitivní, obklopte se dobrými přáteli, alespoň virtuálně, v žádném případě nepropadejte negativním myšlenkám. Nedělejte žádné agresivní změny a počkejte až přijde ta pravá chvíle. Nebojte se, vy velmi dobře poznáte, kdy je ten správný čas. Relaxace a čas s blízkými vás ochrání před zbytečným stresem.