Partnerský horoskop na březen: Býka čekají hádky, Rak prožije silné city a Štír zvažuje zásnuby

Partnerský horoskop na březen: Býka čekají hádky, Rak prožije silné city a Štír zvažuje zásnuby
I v březnu budeme mít mnoho příležitostí utužovat naše partnerské vztahy. I když se nikdo z nás nedorozuměním nevyhne, můžeme jim předcházet společně stráveným časem, nejsme-li spolu, tak pravidelnými telefonáty nebo drobnými pozornostmi.

Beran

Pokud jste to ještě neudělali, vyznejte se z lásky, i kdyby vaše láska hořela už po dlouhé roky. Vaše slova budou mít v tuto dobu mnohem větší kouzlo. V tomto měsíci pravděpodobně strávíte se svou láskou mnoho času a snažte, aby byl kvalitní. Postarejte se také o to, aby se váš partner cítil opravdu výjimečně. 

Býk

Ve vztahu můžete očekávat nedorozumění a hádky, ale jste už dostatečně zkušení na to, abyste věděli, jak jim předejít. Dělejte si radost maličkostmi a buďte spolu, i když to nebude úplně plánované. Nepleťte se do rodinných záležitostí a pokud musíte, vyjádřete svůj názor s patřičným odstupem a klidem. 

Blíženci

Tento měsíc máte spoustu příležitostí, jak být v kontaktu se svým partnerem. Pokuste se vytvořit kompromis, abyste co nejvíce času trávili spolu. Budete čelit výkyvům emocí, komunikujte tedy jasně, abyste předešli nedorozumění. Úplně se vyhněte agresi a nátlaku, stejná energie by se vám velice rychle mohla vrátit.

Rak

Vaše komunikační brána bude v tomto měsíci otevřená, využijte toho a posuňte váš vztah na další úroveň. Je pravděpodobné, že se svým milovaným prožijete silné citové pouto. Pokud investujete čas a energii po celý měsíc, nepřekvapí vás partnerské výzvy k jeho konci. Vyhněte se hádkám s rodinou, abyste zajistili mír a harmonii nejen ve vašem vztahu.

Lev

Pokuste se tento měsíc vyřešit vztahové problémy. Vyvarujte se zbytečným žabomyším hádkám, které ve vás podporují agresivní chování. Mohlo by to mít trvalé následky. Můžete se cítit osaměle a vaši milovaní by to měli vědět. Nedovolte, aby negativní atmosféra ve společnosti měla nepříznivý dopad na váš osobní život.

Panna

Dejte šanci romantickým chvílím s vaší drahou polovičkou. Okamžiky, které do vašeho vztahu vložíte se vám budou hodit pro pozdější chvíle, kdy může docházet k názorovým střetům. Buďte trpěliví, v náročnějších chvílích si vybavte pěkné zážitky, prohlédněte si staré společné fotky a myslete na vaše plány.

Váhy

Je-li to možné, vyhněte se vztahu na dálku. Pokud budete ve společné domácnosti, předejdete nedorozuměním a přešlapům. Nemyslete jen na sebe, zkuste se vcítit do partnerových pocitů a nečekaně jej potěšte. Naplánujte si třeba romantickou večeři při svíčkách.

Štír

Planety vám jsou tento měsíc ve vztazích nakloněny. Zvažte zásnuby, důležité vyznání anebo chcete-li spolu počít dítě, je ideální příležitost. Užívejte si společný čas podle vašich nejlepších představ a nápadů.

Střelec

Tento měsíc váš vztah pravděpodobně rozkvete. Můžete očekávat podporu svého partnera v čemkoli, co děláte. Jste-li dlouhodobě ve vztahu nespokojeni, nyní máte šanci na rozchod, tak aby proběhl bezbolestně.

Kozoroh

Jste-li ženatý nebo vdaná, je pravděpodobné, že se ve vašem manželství vyskytnou problémy. Využijte svou schopnost nadhledu a nenechte se do hádek vtáhnout. Myslete na dobro pro vás oba, hádkami se nic nevyřeší. Promluvte si raději v klidu, až emoce odezní.

Vodnář

Ač se nějakým těm konfliktům v manželském či mileneckém vztahu nevyhnete, budete mít dostatek optimismu na to jim čelit. Je možné, že se do vašeho vztahu zapletou rodinní příslušníci. Nenechte se vyvést z míry a rozdávejte úsměvy na všechny strany. Přece jen se vám podaří vždycky většinu příbuzenstva uklidnit. 

Ryby

Tento měsíc pro vás nebude z hlediska lásky ničím výjimečným. Pokud jste ve vztahu chybovali, omluvte se a přijměte své chyby. Snažte se partnerovi lépe naslouchat a držte své emoce v rovnováze. Každý vztah má své vzestupy i pády, tak buďte trpěliví a posilujte vaše milostné pouto.