Celebrity narozené ve znamení Býka. Na koho z nich znamení nejlépe sedí?

Celebrity narozené ve znamení Býka. Na koho z nich znamení nejlépe sedí?
Býci patří mezi zemská znamení, jsou klidní, vyrovnaní, stálí, cílevědomí, vytrvalí a především realističtí. Mají rádi svou jistotu, špatně snáší změny, ale co si usmyslí, to dotáhnou do konce. To talentovaným hercům, zpěvákům či sportovcům, určitě přijde vhod. Koho byste mezi nimi našli? 

Jiřina Bohdalová

Jedna z našich nejznámějších hereček s velkým smyslem pro humor se svému talentu věnuje už odmala. S herectvím začala již v pěti letech a láska k němu jí vydržela až do dnes. Vidět jste ji mohli v řadě známých českých filmů a pohádek. Díky jejímu odhodlání se v herectví dokázala dostat právě až na samý vrchol. Navíc je ženská, důstojná, realistická, má smysl pro řád a také si ráda vychutná dobré jídlo. Zkrátka klasická Býčice. 

George Clooney

George Clooney už dávno není jen hercem. Svůj talent vkládá do celé řady profesí. Ke všem z nich však přistupuje s naprostou zodpovědností. Kromě herectví se věnuje režii, produkci, psaní a zajímá se i o politiku. Má skvělé organizační schopnosti a je i dost vytrvalý. Před tím, než se oženil s jeho současnou manželkou Amal Alamuddin, však bral drogy a nevyhýbal se ani divokým večírkům a krátkodobým známostem. Jeho velkým koníčkem v té době byly i motorky. Po této zdivočelé etapě v jeho životě, se však zklidnil a usadil a nyní je jeho hlavní životní náplní především práce a rodina.

David Beckham

Bývalý anglický fotbalista je v mnoha ohledech také typickým Býkem. Dodnes je fotbalovou ikonou a na jeho cestě ke slávě mu opravdu dopomohly vlastnosti jeho znamení. Nejdál ho totiž dostala jeho pracovitost a vytrvalost. Tvrdě pracuje a snaží se to učit i své děti. Sám říká, že nebýt tvrdé práce, tak by to nikdy nikam nedotáhl. Navíc si užívá svou finanční jistotu a rád se obklopuje luxusem a drahými věcmi, což si všichni Býci rádi vychutnávají.

Adele

Tato anglická zpěvačka má rozhodně co nabídnout. Svými hity se proslavila po celém světě a je držitelkou několika cen Grammy a Brit Awards. Ke slávě se dostala hlavně díky své píli a poctivosti. Adele je opravdová dáma, je důstojná a spolehlivá a zkrátka ví, co je to povinnost. Ve své kariéře se rozhodně nevyhne ani tvrdé práci a vše dokáže dotáhnout do konce. Ráda si ale také užívá svou pohodu a klid a vychutnává si dobré jídlo a hezké věci, přesně jako ostatní Býci.