5 nejoptimističtějších znamení zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

5 nejoptimističtějších znamení zvěrokruhu: Patříte mezi ně?
Vždy jsou připraveni poradit a povzbudit. Nečekají až se bouřka uklidní, i v temných chvílích hledají záblesk světla a přicházejí s výbornými nápady. Někteří z nich žijí s hlavou v oblacích a stejně se snaží vidět svět na Zemi. Optimisté, každý trochu jiný, ale přesto je jedno spojuje: Věří v dobro a nepřestávají doufat v lepší svět.

Střelec

Když mluví, jsou upřímní a přímočaří, jejich nadšení se šíří, kudy chodí. Ve společnosti srší humorem a vtipy, že i zarytý pesimista vedle nich pookřeje. Dokážou vidět všechny možnosti, ale zaměří se na ty pozitivní a těch se drží i přes kopance, které život přináší. Není to tak, že by nestáli nohama na zemi, ale zbytečně se neupínají na možné chyby, protože moc dobře ví, že všichni máme nějaké nedostatky a chyby vždycky dělat budeme. I když se situace zhoršuje, zůstávají vděční za příležitosti a lekce, díky kterým se stále učí něco nového. Svým optimismem a bezprostředností získávají mnoho přátel a jsou velmi oblíbenými.

Ryby

Uvidíte-li člověka se zastřenýma očima s trochu naivním úsměvem a blaženým výrazem, pravděpodobně jste se setkali s osobou narozenou v optimistickém znamení Ryb. U těchto jedinců hned nerozpoznáte, zda si před momentem nezapálili jointa či se právě nevrátili z holotropního dýchání nebo jsou prostě tak bláznivě šťastní. Občas to vypadá, že přiletěli z jiné planety, jejich touha představit si lepší realitu a povzbudit lidi kolem sebe z nich dělá extrémně optimistické lidi. Přitom i oni sami velice bojují s vlastními emocemi, i přesto se stále raději zaměřují na světlou stránku, protože ví, že s trochou námahy má svět šanci být lepší. Jejich silná empatie jim umožňuje vždycky nalézt alespoň stopy dobra i v těch nejbeznadějnějších lidských případech.

Váhy

Jejich snové chování se moc neliší od Ryb, pro své okolí si představují svět lepší a důvěryhodnější, nepřestávají doufat, že se jejich představa promění ve skutečnost. Ostatní mohou mít pocit, že se Váhy chtějí vyhnout konfliktu, ale ony chtějí udělat co nejvíc proto, aby pozitiva převážila nad negativy a situace se vyřešila bez újmy obou stran. Hledají kompromis, soulad, společný cíl a rovnováhu ve všech okamžicích. Nesnesou pohled na nešťastné přátelé a vždy se je snaží povzbudit a rozveselit.  

Beran

Beran chápe, že život není snadný, ale taky dobře ví, že setrvávat v pocitech lítosti a zklamání nikam nevede. Období slunečního znamení Berana začíná jarní rovnodenností a lidem v tuto dobu narozeným přináší odhodlanost a odvahu, s kterou vidí o krok dále než ostatní. Energie svěžího jara předurčuje toto znamení vidět více světla nežli tmy. Berani srší novými nápady, originálními vhledy a s optimistickým klidem plní náročné úkoly. Dobře vědí, že některé výzvy jsou opravdu obtížné, ale jejich jedinou možností je překážky překonat a jít dál. Zatímco většina ostatních znamení se příliš dlouho odhodlává k činu, Berani neváhají a do obtížných situací se vrhají s vervou a optimistickou myslí. 

Lev

Tito okouzlující a laskaví lidé věří, že dobrý svět je téměř na dosah ruky. Mají velké srdce, z jehož nitra rozdávají lidem kolem sebe nekonečný optimismus a naději. Sami se zaměřují spíše na to, čeho lze dosáhnout než na věci, kde mohou selhat. Když se v jejich životě objeví těžké časy, s odvážnou myslí se chopí své role a s královskou silou překlenou temné stíny, aby na slunci opět rychle zregenerovali.