Týdenní horoskop od 15. března: Blíženci budou oceněni, Váhy mohou investovat a Střelce čeká důležité setkání

Týdenní horoskop od 15. března: Blíženci budou oceněni, Váhy mohou investovat a Střelce čeká důležité setkání
Výzvou tohoto týdne je zkombinovat strategický plán s kreativitou a intuicí. Do striktního řádu mohou pronikat bleskové nápady, které všechno zavedené změní. Dostatek odpočinku a prostoru pro vlastní tvorbu pomůže náhlé změny přijmout a využít.

Beran

Berani, máte před sebou slibný týden, podle hvězd pro vás bude nabitý romantikou a překvapením. V práci můžete dostat novou příležitost, ke které se běžně nedostanete. Doporučuje se dokončit všechny probíhající projekty, i ty, které jste dosud nebrali příliš vážně. Sil na jejich dokončení byste měli mít dostatek.

Býk

Býci, buďte trpěliví, různé neshody a slovní potyčky se trpělivou komunikací snadno vyřeší. Zůstaňte také obezřetní při větších investicích. Existuje velká pravděpodobnost, že dostanete nabídku kreativní práce. 

Blíženci

Čeká vás nezapomenutelný týden. V práci čekejte ocenění, budete mít příležitost vyniknout. Dařit se vám bude také v osobních vztazích. Se svým partnerem můžete strávit kvalitní čas, který jste již dlouho měli v plánu. Nezadaní budou mít štěstí při hledání životní lásky.

Rak

Raci, vylezte ze své skrýše, je před vámi úspěšný týden. Konečně všichni pochopí, jak jste nápadití. Použijte své analytické schopnosti, všechny pracovní a komunikační dovednosti vám půjdou báječně. Radost a svěžest očekávejte i v milostném životě. Jen dbejte na dostatečný spánek a ráno si dejte dostatek času k probouzení. 

Lev

Vaše pochybnosti a zmatek se v tomto týdnu mohou vyjasnit. Budete mít prostor uplatnit se na pracovním trhu, ať už zvažujete podnikání nebo si jen potřebujete ujasnit některé záležitosti v dosavadní kariéře. Poslouchejte svou intuici, ta vám napoví, kdy udělat ten správný krok.

Panna

Panny, nebuďte překvapené, když od vás okolí očekává víc než je běžné. Se svým sebevědomým přístupem zvládnete i složité projekty. Půjdete-li novým výzvám naproti, může se to brzy projevit novými pracovními vyhlídkami. V soukromí se budete těšit harmonickými vztahy a dobrými příležitostmi k jejich rozvoji. 

Váhy

Tento týden bude pro vás naplněný příjemným časem s přáteli či nejbližší rodinou. Ujistěte se, že všichni s kterými se vídáte, to s vámi myslí vážně. Pokud plánujete investovat do nemovitosti nebo začít vydělávat v nové oblasti, neváhejte. Ujistěte se však, že jednáte legálně a máte všechny administrativní záležitosti pod kontrolou.

Štír

Pravděpodobně se ani tento týden příliš nezastavíte. Žádná rozhodnutí nedělejte ve spěchu a při těch důležitých se nezapomeňte ubezpečit, že jednáte v klidu. Budete mít šanci zlepšit se ve vašich tvůrčích schopnostech. Je to pro vás příznivý týden, pokud hledáte novou práci.

Střelec

Připravte se na důležité setkání uprostřed týdne. Možná vám dotyčná osoba pomůže zlepšit vaši kariéru nebo vás nasměruje k setkání se zajímavou společností. Dbejte také na své zdraví a nenechte se zlákat k ponocování a přejídání.

Kozoroh

Kozorozi, uvolněte se a užijte si přívětivý týden v příjemné společnosti. Pokud hledáte práci, zpozorněte a všímejte si každé nabídky, aby vám ta pravá neproklouzla mezi prsty. Podnikatelé mohou získat nové klienty a podepsat výhodné smlouvy. 

Vodnář

Vodnáři, nebojte se prosadit svůj nápad, který může být i pro ostatní velmi užitečný. Během tohoto týdne můžete očekávat zlepšení vztahů na všech úrovních. Zaměřte se na prohloubení těch fungujících, ale nevyhýbejte se ani těm nefunkčním. Kdy jste naposledy volali rodičům?

Ryby

Náhlý nesouhlas vás může značně stresovat. Snažte se zůstat klidní a nepropadejte domněnkám. Držte se lidí, kteří vás za každé situace podrží, mohou vám pomoci uvolnit se od stresu a zlepšit vaše citové rozpoložení.