3 znamení zvěrokruhu, do kterých se rodí ty nejklidnější děti

3 znamení zvěrokruhu, do kterých se rodí ty nejklidnější děti
Některé děti se narodí tiché a klidné jako andělé, jiné jsou zase učiněnými čerty. I mezi sourozenci panují velké rozdíly v charakteru. Na kolik má na povahu našich dětí vliv jejich datum narození?

Podle slunečního znamení můžeme předpovědět povahu jen částečně, hodně také závisí na času narození a zděděných vlastnostech. Avšak ani tito vyvolení neoplývají klidem, nemají-li pozorné a trpělivé rodiče. 

Ryby

O Rybách se říká, že si žijí ve vlastním světě. A u dítěte je to pravda dvojnásobná. Ryby jsou emotivní vodní znamení pod nadvládou optimistické planety Jupiter. Jejich energie se šíří do všech stran, jsou napojené na city druhých a snaží se pomáhat všude, kde je potřeba. Spoluvládcem Jupiteru je Neptun, král moře. Moře je propojeno s řekami, potoky a nebesy, je v nepřetržitém spojení se všemi místy planety, i s tvory, kteří na ní žijí. Proto Ryby nejen v dětství, ale během celého svého života bývají životem fascinovány a touží vše pochopit a být užitečné. 

Zdroj: Autor: Jackie Niam / Shutterstock

Už nejmenší děti se dokáží samy bavit celé hodiny jen koukáním na strop ze své postýlky. S úsměvem si něco žvatlají a vy máte pocit, že nechtějí být rušené. Zvykejte si, o nahlédnutí do jejich tajemného světa se budete muset za pár let prosit. Tyto děti potřebují cítit vřelost a lásku, pak jsou skutečně jedněmi z nejklidnějších dětí. 

Vodnář

Děti ve znamení Vodnáře velice pozitivně reagují na pozornost a porozumění svých rodičů. Vodnář je vzdušné znamení, kterému vládne planeta Saturn - planeta klidu, disciplíny a moudrosti. Vodnáři potřebují být ve společnosti druhých, a tak se malé děti nejvíce učí pozorováním svých nejbližších. Proto je pro ně tolik důležité vyrůstat v přívětivém a láskyplném prostředí. Malí Vodnáři mohou být ve své všímavosti tak tiší, že neustále přemýšlíte, co jim pořád běží hlavou. Nenechte se jejich soustředěností uchlácholit, potřebují vaši péči ještě více než děti hyperaktivní. A nenajdete-li si na ně čas, dají vám to brzy velice hlasitě najevo. 

Přijdete-li do rodiny, kde u stolu v jídelní stoličce sedí malý král a poroučí si další chody, pravděpodobně jste narazili na malého Býka.

Býk

Dětství je pro Býky jednou z nejkrásnějších etap života. Své dětství si užívají s velkým požitkem. Už od prvních měsíců života bývají velmi sebejistí a usilují o co největší pohodlnost. Přijdete-li do rodiny, kde u stolu v jídelní stoličce sedí malý král a poroučí si další chody, pravděpodobně jste narazili na malého Býka. Přeci jen je to zemské znamení, které vyrůstá pod vládnoucí planetou Venuší a díky jejímu vlivu bývá velkým labužníkem a obdivovatelem všeho krásného. Zároveň má rádo svůj klid a rodinnou pohodu. Dokáže si celé hodiny hrát, dokud nedostane hlad nebo nemá nepříjemný pocit v plence. Pokud rodiče dodržují denní rutinu a jednotlivé rituály mají přesný řád, toto dítě je jedním z nejspokojenějších a nejklidnějších v okolí. 

Zdroj:

  • autorský text