3 nejlínější znamení zvěrokruhu. Patříte mezi ně také?

3 nejlínější znamení zvěrokruhu. Patříte mezi ně také?
Každému z nás se občas prostě něco nechce. Nejradši bychom si jen hodili nohy na stůl a chvíli nic nedělali. Ne vždy to ale jde a většinou se to snažíme ovládnout. Někteří své lenosti ale zkrátka neporučí. Kdo podle zvěrokruhu patří mezi ty největší lenochy?

Přesto, že to tak působí, lenost nemusí být vždy jen na škodu. Všichni ji občas vnímáme, i když někteří více než ostatní. V mnoha případech nás ale může dostat mnohem dál než pracovitost. Navíc se říká, že líní lidé jsou těmi nejlepšími pracovníky, protože umí vždy najít tu nejrychlejší a nejlehčí cestu k řešení problému. A to se dost často hodí!

3 nejlínější znamení zvěrokruhu:

Býk

Nejspíš už víte, že Býci jsou ve všem velice vytrvalí a odhodlaní. Když se pro něco rozhodnou, prostě to dotáhnou do konce. Navíc se snaží být co nejpečlivější a nejdůkladnější a jsou tedy dobrými pracovníky. Proč tedy patří mezi nejlínější znamení zvěrokruhu? Hlavně proto, že mají rádi svou jistotu, ale i pohodlí, a proto nepracují o nic více než musí. Nepotřebují žít v luxusu, jsou totiž šťastní ve všem, čeho sami dosáhnou. Když se tedy dostanou ke svému cíli a jsou dostatečně finančně zajištěni, prostě se nikam nehrnou a raději si užívají života. Nejsou stavěni k tomu být workoholiky a svou energii raději vkládají do svých zálib a koníčků.

Štír 

Štíři mají v životě, podobně jako Býci, raději jiné věci než jen nudnou práci. Ve svém životě jsou šťastní, nesnášejí však tvrdou dřinu a špatně snáší, když na ně někdo tlačí. Radši se věnují lehčím úkolům, které nevyžadují tolik námahy. Své povinnosti také často ignorují a když jsou pod tlakem, občas schválně vykonávají co nejméně práce. Jsou sice rádi, když mají nad něčím moc, od práce je však většinou odtahují jejich myšlenky o tom, co lepšího by mohli dělat. V životě se snaží s prací co nejdříve přestat a věnovat se hlavně svým koníčkům, zábavě a odpočinku. 

Zdroj: rk_graphic / Shutterstock

Ryby

Ryby jsou jedním z nejkomplikovanějších znamení a je hodně složité do jejich mysli proniknout. Jsou ale především hodně citlivé, a tudíž i zranitelné, a proto potřebují hodně času na zklidnění svých emocí. Může se tedy zdát, že stráví celý den v posteli či u televize pouze z čiré lenosti, ve skutečnosti se však jen potřebují trochu zklidnit, odvázat se od svých komplikovaných emocí a dopřát si pár chvil pohody. Měly by si ale dát pozor, aby se to nestalo jejich pravidelným rituálem, protože poté už by nestíhaly vůbec nic.

V práci je šéfové berou jako průměrné pracovníky, musí si u nich však zvyknout, že budou potřebovat více volných dní, aby se na práci mohli lépe soustředit.

 

Mezi další líná znamení patří i Raci, Vodnáři a Lvi, kteří si po práci také rádi dopřejí chvíli klidu.