Znamení zvěrokruhu, která spolu tvoří perfektní pár. Kdo se hodí právě k vám?

Znamení zvěrokruhu, která spolu tvoří perfektní pár. Kdo se hodí právě k vám?
Najít ve vztahu toho pravého se občas může zdát jako nadlidský úkol. Naštěstí tu ale máme astrologii, která nám výběr může alespoň trochu usnadnit. Díky vašim znamením se totiž svými odlišnými vlastnostmi perfektně doplníte a vytvoříte tak harmonický vztah plný lásky a pochopení.

Beran

Jako tvrdohlavé a vůdčí znamení si pevně stojíte za tím, co chcete. V tom vás může skvěle podpořit Lev a Střelec, kterým stejně jako vám velí živel ohně. Spokojený vztah můžete utvořit také s Blíženci nebo Vodnářem, které si budou vážit vašich nápadů a vůdčích schopností.

Býk

Máte odhodlání, jste realističtí, věrní a jako zemní znamení máte rádi svou jistotu a pohodlí. Díky vaší síle a vytrvalosti si budete nejlépe rozumět s Pannou nebo Kozorohem, kteří jsou stejně jako vy pracovití a pečliví a nechybí jim odhodlání a výdrž. Fungující vztah budete tvořit také s Rybami nebo Rakem, kteří ve vás dokáží najít vaši něžnou stránku a inspirovat vás svými nápady.

Blíženci

Společenské, komunikativní, neposedné a rozpolcené Blížence, kteří se ve svém životě často nemohou vyznat, skvěle doplňují Váhy nebo Vodnář, se kterými si užijete spoustu zábavy a vždy si budete mít o čem popovídat. Dobře budete vycházet také s Beranem, který s vámi rád povede různé debaty nebo Lvem, který bude obdivovat pozornost, kterou mu věnujete a obklopí vás spoustou lásky.

Rak

Citliví a emotivní Raci potřebují mít jistotu a pocit bezpečí. To vám dokáží zajistit Ryby nebo Štír, kteří se s vámi spojí i na citové úrovni. Dobře budete vycházet také s Býkem, který vás dokáže zabezpečit a nebude před vámi skrývat žádná tajemství nebo Pannou, která snadno porozumí vašim vlastnostem a potřebám.

Lev

Lvi potřebují pozornost a mají rádi obdiv a dobré zacházení. Ve vztahu vás však sami dokáží obklopit láskou a obdivem. Proto k vám dobře půjdou Blíženci či Váhy, kteří vám dokáží věnovat dostatek pozornosti a rozhodně se s nimi nebudete nudit. Dalšími vhodnými partnery pro vás jsou Střelec a Beran, se kterými se budete navzájem inspirovat a objevíte i svou spontánní část osobnosti.

Panna

Jako uspořádané a perfekcionistické znamení si budete dobře rozumět s ostatními zemními znameními – Býkem a Kozorohem. Nejenže se perfektně doplníte, také spolu budete sdílet váš praktický pohled na svět. Dále k vám půjde Rak a Štír, kteří vašemu vztahu věnují čas a snadno si s nimi vytvoříte pevné pouto. 

Váhy

Harmonické a vyvážené Váhy si snadno získají kohokoliv. Nejlepší volbou pro vás však budou Blíženci či Vodnář. S nimi si budete mít vždy co říct a občas vás možná překvapí svými znalostmi. Vhodnými partnery pro vás budou také Lev a Střelec, kteří s vámi sdílí vaši lásku k dobrému jídlu a luxusu a poskytnou vám dostatek obdivu a pozornosti.

Štír

Citlivé, upřímné a spravedlivé Štíry nejlépe doplní Rak nebo Ryby, kteří dokáží pochopit jeho city a za každé situace mu pomoci. Klapat vám to bude také s Pannou nebo Kozorohem, kteří jsou stejně soustředění a pracovití jako vy a navíc vám ukáží jejich odlišný pohled na svět. Panna vám také může pomoct s organizací a s Kozorohem budete ve společné práci nezastavitelní.

Střelec

Nezávislí a svobodní Střelci, ve svém životě potřebují vášeň a lásku. Snadno je něco omrzí, a proto musí jejich partner vztah něčím ozvláštňovat. To dokáže hravě zařídit Beran nebo Lev, se kterými zažijete spoustu dobrodružství a rozhodně se nebudete nudit. Podobně si budete rozumět i s Vodnářem či Váhami, kteří vás budou podporovat a inspirovat svými nápady.

Kozoroh

Uzavření a spolehliví Kozorohové ve vztahu mají rádi jistotu a stabilitu. To jim dokáže zajistit Býk nebo Panna, kteří jsou naprosto spolehlivými a věrnými společníky. Spokojený vztah můžete vytvořit také se Štírem nebo Rybami, kteří vás budou motivovat a společně s nimi si splníte své sny.

Vodnář

Nespoutaní a originální Vodnáři jdou díky své svobodomyslnosti vždy proti proudu. Ve vztahu potřebujete mít volnost a nějaký čas sami pro sebe, což vám dokáží poskytnout Blíženci nebo Váhy. Ti vám dokáží porozumět a pochopit vaše pocity lépe než ostatní. Dobře si budete rozumět také s Beranem a Střelcem, kteří vaše nápady podpoří a užijete si s nimi nezapomenutelná dobrodružství.

Ryby

Citlivé a umělecky zaměřené Ryby potřebují partnera, o kterého se budou moci opřít a inspirovat se jeho nápady. Nejlépe k vám půjde Štír a Rak, se kterými utvoříte stabilní vztah, který dlouho vydrží. Navíc si s nimi budete dobře rozumět i na citové úrovni. Dalšími vhodnými partnery pro vás jsou Býk a Kozoroh, kteří vám dokáží zajistit pocit bezpečí a jistoty a napomohou vám ke splnění vašich snů.

 

Dobře k sobě jdou také dvě stejná znamení, která si budou navzájem dobře rozumět a respektovat potřeby druhého.