Zakázané vztahy podle zvěrokruhu. Tyto páry spolu pravděpodobně nevydrží déle než několik měsíců

Zakázané vztahy podle zvěrokruhu. Tyto páry spolu pravděpodobně nevydrží déle než několik měsíců
Čím to je, že někdo může být pro druhého vztahovou noční můrou? Kromě stresu, vnějších okolností a věku mohou mít na zdraví našich vztahů vliv také hvězdy.

Beran a Býk

Beran s Býkem mohou být skvělí přátelé, ale v trvalém partnerství může rivalita dvojích rohů vyvolat spory a nevraživost. Beran zrovna neoplývá velkou trpělivostí a Býk si zase rád prosazuje svůj názor. Takový vztah se může stát nekonečným bojem kdo s koho.

Býk a Blíženci

Býk a Blíženec mezi sebou mají velký rozpor. Zatímco Býk si se vším dává načas a vydrží čekat na svou příležitost roky, Blíženci potřebují neustálou stimulaci a zábavu. Blíženci se mohou pokusit nefunkční vztah ukončit, ale Býk bude stále čekat v naději, že se vše vrátí do starých kolejí.

Blíženci a Kozoroh

Když se nezávazní Blíženci zamilují do spolehlivého Kozoroha, vztah nemůže mít dlouhého trvání. Je pro ně totiž téměř nemožné naplánovat si rande. Zatímco Kozoroh bude na místě o deset minut dříve, Blíženci se nejspíš někde zapomenou. Potřeby Blíženců popírají ty Kozoroha a naopak.

Rak a Vodnář

Rak touží po klidu a samotě, zatímco Vodnář zbožňuje společenské aktivity. Rak nesnese změny, zatímco Vodnář vyhledává vše inovativní. Rak se o víkendu zavře doma u sledování oblíbených pořadů, zatímco Vodnář vyrazí na výlet s turistickým klubem. To nebude mít dlouhého trvání.

Lev a Štír

Hádky, hádky a zase hádky. Jak jinak může dopadnout vztah těchto dvou individualit? Lev hledá partnera, který mu bude oddaně sloužit a nebude šetřit ani pozorností, ani chválou. Nic z toho mu Štír není schopen poskytnout i kdyby chtěl sebevíc. 

Panna a Ryby

Jen si to představte, zasněné Ryby jsou vytrženy Pannou ze svých fantazií kvůli nezbytnému účetnictví. Praktičnost Panny povzbudí Rybu v přátelském vztahu, ale v partnerství bude všeho brzy příliš pro obě strany.

Střelec a Rak

Ze začátku to může mezi Střelcem a Rakem pěkně jiskřit, ale trvalejší vztah vyžaduje od obou mnoho kompromisů. Rak bude jen těžko chápat Střelcovy potřeby a ten zase bude mít obtíže pochopit zápecníka Raka. 

Kozoroh a Váhy

Je pravděpodobně, že tito dva spolu začnou koketovat na základě přátelského vztahu. V milostném životě jim to bude nejspíš nějakou dobu klapat, ale posléze zjistí, že jsou v některých věcech dost rozdílní. Váhy jsou pro Kozoroha velmi nečitelné a v jejich přítomnosti se nemusí cítit tak jistě, jak by potřeboval. 

Vodnář a Býk

Býka může dráždit Vodnářova nestálost v projevech. Může od svého partnera požadovat více pozornosti než je on ochoten poskytnout. Vztah může skončit pocity omezení a frustrace ze strany Vodnáře nebo Býkovým zlomeným srdcem z nedostatku všímavosti Vodnáře.

Ryby a Beran

Ryby nesnáší, když jim někdo říká, co mají dělat a Beran je právě tímto živ, energii získává vedením druhých. Marsem ovládaný Beran také často nedokáže citlivým Rybám naslouchat, naopak jejich emoce může vnímat jako ohrožující.

Ocitnete-li se v jednom z těchto vztahů, nezoufejte. Práce na komunikaci a pochopení může pomoci jakémukoli vztahu vzkvétat, obzvlášť jste-li si vědomi slabých stránek vašeho vztahu. Nezapomeňte, že každý zdravý vztah závisí na vzájemné lásce a úctě jednoho k druhému.