5 znamení zvěrokruhu, která jsou pro ženy nejpřitažlivější. Patříte mezi ně i vy?

5 znamení zvěrokruhu, která jsou pro ženy nejpřitažlivější. Patříte mezi ně i vy?
Každé znamení má své unikátní vlastnosti, kterými na ostatní působí určitým dojmem. Díky tomu můžeme tedy zjistit i to, která z nich se řadí mezi ty nejpřitažlivější. Kdo má podle astrologie charisma a smysl pro humor a kdo by pro své blízké udělal všechno? Podívejte se sami.

Střelec

Střelci jsou optimističtí, otevření a díky jejich rozhledu a touze po poznání vám ukáží úplně jiný pohled na svět. Jsou nezávislí, upřímní a pro vše se dokáží nadchnout. Jejich charismatickým úsměvem a vědomostmi ze svých cest a dobrodružství vás dokáží okamžitě okouzlit. Dávejte si ale pozor. Protože Střelci svou svobodu a volnost v životě potřebují, občas mohou jednat bezmyšlenkovitě a zapomínat, že vlastně mají vztah. Dopřejte jim tedy jejich svobodu, ale jen v menší míře.

Kozoroh

Kozorohové mají silnou vůli, jsou cílevědomí, pracovití a zdá se, že mají život naprosto uspořádaný. Jsou zodpovědní a vždy dodrží to, co slíbí. Většinou také dbají na svůj vzhled a pravidelně cvičí, což ještě přidává na jejich atraktivitě. Obvykle jsou introverti a rádi si okolo sebe udržují jen malý okruh blízkých přátel. Když si vás tedy pustí k tělu, něco pro ně musíte znamenat. Kvůli jejich uzavřenosti je pro ně však mnohem těžší popisovat své pocity a jejich tajnůstkářství vám občas může lézt na nervy.

Rak

Raci se řadí mezi ty nejhezčí muže zvěrokruhu. Přesto ale nejsou těmi úplně nejatraktivnějšími. Jsou chápaví, nápomocní a mají bujnou fantazii. Svým neodolatelným úsměvem a nevinným obličejem si vás okamžitě přetáhnou na svou stranu. Pro ty, které mají rádi by ale udělali opravdu všechno. Jsou věrní a vztahu se snaží věnovat naplno. Kvůli jejich emotivní povaze však mohou hůř snášet kritiku a urážky. Dejte si tedy pozor, co Rakovi říkáte, jinak by ho to mohlo opravdu ranit.

Beran

Berani jsou rozenými vůdci, jsou rozhodní, odvážní, spontánní a energičtí. Jsou plní mládí a život prožívají s vášní. Občas mohou být až útoční, svou prudkostí a zuřivostí však dokáží zaujmout. Do všeho se vrhají po hlavě a moc dlouho nad tím nepřemýšlí. Jejich schopnost vést a uspět jim dodává atraktivitu. Jejich největšími přednosti jsou poté jejich rty a obočí, kterým je společně s jejich osobností dost těžké odolat. 

Jejich temperament a nedostatek trpělivosti však později ve vztahu mohou být nepříjemné a může být těžké si na ně zvyknout.

Vodnář

Vodnář je tím opravdu nejatraktivnějším znamením. Okouzlí vás už jen svým vzhledem. Jejich zasněné oči, krásné vlasy i lícní kosti vám prostě nedají spát. Kromě toho vás ale dokáží překvapit i svými vlastnostmi. Jsou nezávislí, originální, upřímní, tolerantní a mají smysl pro humor. Dokáží vás překvapit a potěšit. Nehrají žádné hry a nesnaží se vámi manipulovat. Zkrátka vás mají rádi takovou, jaká jste a neskrývají před vámi žádná tajemství.

Jejich jedinou špatnou vlastností je to, že se občas snaží odtrhnout od svých emocí a schovávat je před ostatními. Když však s někým navážou silné pouto, nebojí se s ním sdílet ani své nejtajnější pocity.