Týdenní horoskop od 22. března: Blíženci vylezou z kouta, Panny se ponesou na silných emocionálních vlnách a Ryby čeká boj se sebekázní

Týdenní horoskop od 22. března: Blíženci vylezou z kouta, Panny se ponesou na silných emocionálních vlnách a Ryby čeká boj se sebekázní
Pero bude mocnější než meč, proto používejme svá slova moudře a s rozvahou. Hvězdy v tomto týdnu přejí obzvlášť kreativitě a nápaditosti, podívejte se v čem budete tento týden vynikat.

Beran

Berani, tento týden budete ve svém živlu. Budete překonávat překážky s takovou lehkostí, až se k vám pochvaly jen pohrnou. Dejte si pozor, abyste se nenechali lichotkami příliš unést. Přijměte je, ale najděte možnosti, jak se o ně podělit s lidmi, kteří pracují stejně poctivě jako vy.

Býk

Býci, odložte povinnosti, které odložit můžete a věnujte se především svým zájmům. Je dost možné, že skrze své záliby objevíte novou pracovní příležitost. Obklopte se pozitivními lidmi, kteří vaše talenty podpoří nebo se k vám přímo přidají. Rozhodně se vyvarujte hesla: “Bez bolesti není odměny.”

Blíženci

Blíženci, jste-li na okraji pracovního týmu, odvažte se vyjít do popředí. Vaše charisma vám pomůže sdílet své zkušenosti s ostatními spolupracovníky. Nejlepším způsobem, jak přilákat spřízněné duše je zajistit, aby vás viděly. Proto buďte zdravě sebevědomí a nezůstávejte v koutě.

Rak

V tomto týdnu máte prostor ukázat své talenty nebo prezentovat projekt, který je konečně připraven k odhalení. Hvězdy rozzáří vaše umění, kreativitu a smysl pro soulad. O víkendu strávíte příjemné chvíle se svou rodinou. Zajistěte, aby váš domov byl opravdu místem, kde se budete všichni cítit příjemně a bezpečně.   

Lev

Lvi, nedělejte si starosti s přesným uplatněním vašich představ. Lidé okolo vás ještě nejsou na vaše myšlenky připraveni, ale to neznamená, že musíte ztrácet čas jejich obhajováním. Zůstanete-li ve svých názorech pevní, můžete výrazně urychlit vyjednávání a spolupráci.

Panna

Panny, čeká vás surfování na velkých emocionálních vlnách, přičemž v popředí bude vaše touha po uskutečnění silného duševního propojení. Jste-li nezadaní, můžete si užít příležitostný flirt. V případě pevného vztahu se snadno přeladíte na romantickou vlnu. 

Váhy

Váhy, ukažte lidem kolem sebe, jak se mohou těšit z věcí, díky nimž je váš život tak báječný. Vaši přátelé budou pozitivní podporou nadšení. Oni mohou na oplátku zvážit váš kariérní pokrok a dát vám cenné rady, které zabrání chybným krokům. 

Štír

Štíři, jděte za svým srdcem. Podívejte se na vlastní spokojenost v kariéře i vztazích. Které aspekty přinášejí největší pocit spokojenosti a kde si její přítomností nejste jisti? A nejdůležitější otázka: Co s tím vy sami můžete udělat? Změny za vás nikdo jiný neudělá. 

Střelec

Střelci, probuďte vašeho vnitřního umělce. Tento týden je otevřen vaší tvořivosti, nápadům a postřehům. A vůbec nejde o to být nejlepší, vaše srdce může naplnit pouha radost z tvorby.

Kozoroh

Ujistěte se, zda dáváte stejně jako dostáváte. A pokud nejste spokojeni, promluvte o tom. Neuděláte-li to sami, vyřeší to za vás jiné okolnosti. Zkuste přijít s konstruktivním řešením nikoliv stížnostmi, ať už na poli kariérním či partnerském. Existuje velká pravděpodobnost, že za svůj návrh budete odměněni. 

Vodnář

Vodnáři, dejte si pozor na potlačené pocity. I přestože se snažíte být diplomatičtí, vaše slova mohou vyjít ven s větší energií než jste zamýšleli, obzvlášť máte-li z něčeho už delší dobu nepříjemný pocit. Raději se obraťte na moudrého přítele, který vám pomůže získat větší perspektivu. 

Ryby

V tomto týdnu se vám může zdát více patrný rozdíl mezi nedostatkem a potřebou. Pokud se snažíte něco ušetřit, buďte opatrní ve svých výdajích a pracujte na sebekázni. Zaměřte se na své nejvyšší cíle, pomocí kterých si lépe uvědomíte, jak je báječné dovolit si věci, aniž byste upadali do dluhů.