5 znamení zvěrokruhu, která umí nejlépe plánovat

5 znamení zvěrokruhu, která umí nejlépe plánovat
Ať už jde jen o plánování pracovního dne nebo dokonce přípravu svatby, vždy je dobré mít po boku někoho, kdo vám s organizací a plány pomůže. To však nejsou zrovna oblíbené činnosti každého. Těchto 5 znamení si ale umí skvěle poradit s plánováním všeho druhu!

Panna

Panny jsou známé především pro svůj perfekcionismus a smysl pro organizaci. Většího mistra na plánování byste totiž opravdu nenašli. Umí dobře vymýšlet jakékoli strategie a systémy a potřebují mít vše perfektní a promyšlené do posledního detailu. Musí dopředu vědět, co je čeká, protože bez plánu se cítí velmi nejistí. Většinou ale vědí, jak dobře jim plánování jde a jsou za to na sebe dost pyšní. Jsou rádi, když jsou v něčem lepší než ostatní a poté se snaží tuto pozici co nejdéle udržet. 

Býk

Býci jsou velmi stálí a mají rádi svou jistotu. Proto se v životě rádi drží svých zvyklostí a vše dopředu promýšlejí. Improvizace není zrovna jejich silnou stránkou a snaží se jí pokud možno vyhýbat. Jejich plány jim navíc dávají něco, na co se mohou těšit, což jim vždy udělá radost. Pokud mají plánovat něco ve svůj vlastní prospěch, můžete se spolehnout, že věnují pozornost každému detailu. Plánování je baví, uklidňuje a pomáhá jim jednat rozumně i v těch nejnáročnějších situacích.

Kozoroh

Kozorohové jsou rozumní, přemýšliví a rádi myslí na svou budoucnost. Proto jsou také velmi dobrými plánovači. Nemají problém ani s vedením ostatních nebo se skupinovou prací. Vždy si ale potřebují práci rozvrhnout a plánu se poté co nejvíce držet. Jejich rutiny jsou pro ně důležité a improvizace je jim opravdu nepříjemná. Nemají rádi, když jim ostatní nařizují, co mají dělat. Když jim tedy zasáhnete do jejich plánů a budete je nutit k něčemu jinému, mohou se hodně naštvat a pravděpodobně nebudou vůbec schopni se přizpůsobit.

Štír

Štíři umí s ostatními dobře manipulovat, a to hlavně proto, že si umí vše pečlivě naplánovat a rozmyslet si svou strategii. Jsou soustředění, ambiciózní a věci zpravidla dotáhnou do konce. Umí události předvídat a vše dokáží rozvrhnout přesně tak, jak si přejí. Rádi mají věci pod kontrolou, a proto také často plánují různé oslavy a akce. V organizačních věcech se na ně tedy rozhodně můžete spolehnout a oni budu rádi, že mohou aspoň na chvíli něčemu velet.

Ryby

Ryby nejsou až tak zapálenými plánovači. Když je však potřeba, dokáží to dělat přímo na výbornou. Jsou velmi schopné, nesobecké a umí se přizpůsobit. Rády druhým naslouchají a díky tomu mohou být dobrými organizátory akcí a myslet přitom i na potřeby ostatních. Většinou je díky jejich klidné povaze nic nerozhodí, což se při plánování rozhodně může hodit.