3 nejvěrnější přátelé podle znamení zvěrokruhu

3 nejvěrnější přátelé podle znamení zvěrokruhu
Máte perný den a přebíháte od jedné činnosti k druhé, abyste splnili všechny resty. Nejbližší přátelé jsou v takových chvílích poblíž a čekají vás s kávou a croissantem. Vědí co máte rádi a k narozeninám vám přejí mezi prvními. Cítíte se díky nim jako nejjasnější hvězda ve vesmíru. Přečtěte si, u kterých znamení si můžete být jistí, že vás nikdy nezklamou.

Býk

Znamení narozené pod vlivem Venuše, planety krásy, harmonie a rozkoše, miluje dobré vztahy, delikatesní jídlo a kvalitní víno. Životní radovánky si užívá spolu s nejbližšími přáteli, je pečlivý ve vybírání dárků i plánování pohoštění pro návštěvu. Býci si zakládají na blízkém kontaktu, chatování jednou za měsíc jim ke štěstí nestačí. Jsou to ti, kteří vás vždycky obejmou, pohladí a namasírují. Můžete se spolehnout, že nikdy nezapomenou na vaše narozeniny i rituály, které jste si spolu vytvořili. Je libo páteční filmové noci, společný nedělní brunch nebo pravidelný výšlap do přírody? Býk se s chutí přidá, a ještě vám připomene, že už se váš společný rituál blíží. Je vždy nablízku, když potřebujete podpořit a ujistit se, že věrní Býci ještě nevymřeli. 

Váhy

Okouzlující Váhy, kterým taktéž vládne Venuše, mají niternou potřebu mít všechny vztahy v pořádku. Proto tráví velkou část svého volného času starostí o druhé. Chtějí být hluboce milovány, a tak se vztahy stávají jejich nejcennějším majetkem. Jelikož získávají sebevědomí prostřednictvím prosperujících přátelských vztahů, pečují o ně téměř s mateřskou láskou. Už vůbec nesnesou pocit, myslíte-li si o nich něco špatného. Budou vás ujišťovat o jejich dobrotě a lásce a můžete se spolehnout, že nezapomenou na žádný detail z vašeho života. Významné výročí, závěrečná zkouška či důležitý lékařský zákrok, Váhy vám budou v těchto chvílích pokaždé nablízku.

Štír

Jako přátelé jsou Štíři pevně stojící skálou uprostřed zemětřesení. Zatímco zvnějšku mohou působit nepřístupně a někdy až děsivě, uvnitř jsou silně emocionální. Mají vynikající intuici a jako první tuší, že je u jejich přátel něco v nepořádku. Dokonce obětují své vlastní pohodlí, aby chránili ty, které milují. Dokáží zachovat klid i v náročných situacích. Jakmile zaslechnou volání o pomoc, příliš nehledí na vlastní bezpečí a nebojácně se vrhnou na pomoc. Je-li potřeba, zaútočí na toho, kdo se proti vám postaví. Štíry nelze ničím překvapit ani vystrašit, jejich neoblomná síla jim umožňuje provázet vás těmi nejtemnějšími okamžiky a podporovat vás do té doby, než opět najdete světlo.

Zajímá vás, jak jsou na tom s podporou svých přátel ostatní znamení?

Berani jsou optimističtí a akční přátelé, vytáhnou vás na výlet a cestou zvolí tu nejlepší zkratku. Ne všichni přátelé jsou však z jejich nápadů a energie tak nadšeni.

Blíženci vás seznámí se spoustou jiných lidí, nezkazí žádnou legraci a v žádném případě se s nimi nebudete nudit. Může se však stát, že přes množství svých aktivit zapomenou na vaši narozeninovou oslavu.

Raci své přátelé zbožňují, ale někdy to se svou pozorností přehánějí až vás mohou nechtěným nátlakem úplně odradit. 

Lvi jsou králi každé společnosti a své přátelé tak mohou nevědomě zastínit.

Panny jsou výbornými společníky, kteří svým kamarádům pozorně naslouchají, ale ti musí na oplátku snést trochu jejich upřímné kritiky.

Kozorozi jsou někdy více pesimističtí, než jejich okolí snese. Své přátelé však podporují a bez váhání vždy pomohou. 

S Vodnáři to přátelé nemají úplně jednoduché. Berte je takové jací jsou a příliš od nich neočekávejte, neradi se totiž cítí omezeni nějakým závazkem. Až budou chtít, ozvou se, a pak s nimi teprve prožijete nezapomenutelné chvíle. 

Ryby chtějí být přáteli nejlépe úplně se všemi až to někdy může působit odrazujícím dojmem. V jejich vlídnosti a otevřenosti mohou někteří vidět manipulativní chování. A často oprávněně.