Neřesti podle znamení zvěrokruhu. Máte sklony k nevěře, lenosti nebo alkoholismu?

Neřesti podle znamení zvěrokruhu. Máte sklony k nevěře, lenosti nebo alkoholismu?
Každý máme své neřesti, za které se v některých případech i dost stydíme. Můžeme je ovládnout, ale dost často jim podléháme. Některé z nich dokáže odhalit dokonce i pouhé znamení zvěrokruhu. Podívejte se, na které hříchy si dávat pozor.

Beran

Berani mají rádi svou nezávislost a občas mají sklony k bezohlednosti či sobeckosti. Může se tedy klidně stát, že vás Beran nechá doma a sám se vydá za zábavou. Často se tím i snadno přimotají k alkoholu či drogám. Beani, dávejte si na to tedy pozor. Když se jim něco postaví do cesty, mohou se u nich objevovat i nezvladatelné projevy zlosti.

Býk

Navzdory jejich klidu a vyrovnanosti, mají Býci ve stresových situacích problémy s přejídáním. To může souviset i s jejich požitkářstvím a lásce k luxusu. Projevit se u nich snadno může i lakomství či závist. Dávejte si tedy pozor, jak se k ostatním chováte. Kvůli strachu ze selhání mohou být také dost líní.

Blíženci

Blíženci často mění nálady a snadno je něco začne nudit. Mají rádi společnost a večírkům se rozhodně nevyhýbají. Velmi často proto mívají problémy s kouřením nebo dokonce nevěrou. Kvůli jejich rozdvojené osobnosti u nich navíc nikdy nevíte, na čem jste a na jejich informace se většinou nedá spolehnout.

Rak

Raci si rádi nechávají věci pro sebe a když je to nutné dokáží i pořádně zalhat. Umí být také dost lakomí a mohou proto předstírat, že nemají peníze jen proto, aby ušetřili. Špatnou náladu a vztek většinou nezklidňují alkoholem, spíše se obracejí na jídlo. Měli by dávat pozor i na svou citlivou povahu, protože jí může snadno někdo využít.

Lev

Lvi se rádi vychloubají a jsou na sebe vždy velice pyšní. Nemají problém lhát o svých úspěších nebo si přičítat cizí zásluhy, jen aby vypadali zajímavěji. Dokáží být i velmi sobečtí a na ostatní zkrátka nebrat ohledy. Když se náhodou uchýlí k nevěře, většinou za ni ani nepociťují vinu. 

Panna

Panny se snadno stanou workoholiky a dokáže je vytočit i menší změna v jejich plánu. Svůj stres proto často řeší alkoholem. Jejich největší neřestí je však jejich neupřímnost. Umí pořádně lhát, ale vždy to zaonačí tak, aby si toho nikdo nevšiml. Mohou proto mít i tajného milence nebo lhát o penězích.

Váhy

Váhy mají rády hezké věci a nechtějí na sobě šetřit. Hodnotu svých nákupů tedy dokáží klidně zatajit. Mohou se uchylovat i k závisti či obžerství. Váhy, snažte se to tedy ovládat. Občas si věci také moc idealizují a poté jsou realitou zklamané. Proto se často mohou uklidňovat i alkoholem.

Štír

Štíři nic příliš neřeší a když něco chtějí, zkrátka si to vezmou. Může to platit například i u peněz. Hodně ujíždějí také na sladkém a za den klidně spořádají celou tabulku čokolády. Jejich největším hříchem je však sex. Proto jsou také velice náchylní k nevěře. Mají i hodně výstřední touhy a jsou schopni utratit spoustu peněz jen za spodní prádlo nebo luxusní večeře, kterými zaujmou opačné pohlaví. 

Střelec

Střelci rádi dbají na svůj vzhled a hodně často cvičí. Občas to ale možná až přehánějí a jsou sportem přímo posedlí. Svému tělu nevěnují moc velkou pozornost a myslí si, že se jim nikdy nemůže nic stát. Mají rádi alkohol a často bývají i kuřáky. Nevyhýbají se ani internetovým románkům či nevěře. 

Kozoroh

Kozorohové jsou spojováni s luxusem. Dělá jim dobře, když vydělávají hodně peněz a užívají si život v přepychu. Své finance si proto hlídají i ve vztahu. Milují kouření, které mohou provozovat ve velkém. Ostatním hříchům se však spíše vyhýbají. 

Vodnář

Vodnáři jsou nestálí volnomyšlenkáři. Rádi se potulují a většinou z nich nedostanete, co vlastně celou dobu dělali. Když se jim něco nechce dělat, dokáží klidně promrhat i celý den. Často zkouší nové věci a nebojí se proto experimentovat ani s alkoholem či drogami, kterým poté mohou snadno propadnout.

Ryby

Ryby mají rády romantiku a umí se snadno zamilovat. Svými činy se ale příliš nechlubí a mohou vám takovou skutečnost klidně zatajit. Jejich neupřímnost se často týká i hodně důležitých věcí. Většinou jsou také nedochvilné a téměř vždy přijdou na domluvenou schůzku pozdě.