Jaké jsou vaše slabiny podle znamení zvěrokruhu

Jaké jsou vaše slabiny podle znamení zvěrokruhu
Neradi si je připouštíme, ale snadno do nich vklouzneme, a jen s obtížemi se jich zbavujeme. Každé znamení má své slabé stránky, nedostatky, s kterými je nuceno se celý život potýkat. Jaké jsou ty vaše?

Rozhněvaný Beran

Že jde na Berana hněv poznáte snadno. Jeho tělo se napřímí, v obličeji zrudne, a přestože se ze všech sil snaží ovládnout, je znát, jak je napjatý. Oheň v jeho těle si vždycky cestu najde, vzpurná energie se ze všech sil tlačí ven a stejně rychle jako přišla, tak taky odejde. Po bouřce je Beran opět jako rozzářené sluníčko. 

Nesnášenlivý Býk

Navzdory Býkovu přesvědčení o smysluplnosti nejvyšších hodnot, má potíž s tou nejzásadnější – tolerancí. Je zaslepen svými cíli a potýká se s každým, kdo mu stojí v cestě. Až velký odpor ostatních lidí jej dokáže přesvědčit, aby se podíval na svět z širšího obzoru. 

Zdroj: Autor: Billion Photos / Shutterstock

Necitliví Blíženci

Mysl Blíženců je příliš zatížená neustálým tokem myšlenek a nápadů, že na citlivost nezbývá prostor. Ve sdělování svých myšlenek jsou přímí, protože jen tak mohou efektivně pracovat se svým časem. Rozhodně nechtějí nikomu ublížit, a tak se občas zaleknou, co svým jednáním způsobili.

Pomstychtivý Rak

Tato vlastnost se obvykle přisuzuje Štírovi, ale také Rak je v jádru lehce zranitelný a rány se mu špatně a dlouho hojí. Oproti Štírovi je méně rafinovaný, jeho pomsta je rychlá a nedbalá. Rak se svým chováním dokáže sám překvapit, zatímco Štír své emoce potlačí a pomstu trpělivě plánuje. 

Arogantní Lev

Lev snadno propadne myšlence, že nikdo jiný nezvládne věci tak dobře jako on. Zahleděním do sebe si nechává ujít nadání a schopnosti druhých. Je tak zaneprázdněný touhou dovést svůj záměr k dokonalosti a sám zazářit, až přestane vnímat zář ostatních. Jeho potřeba upřímnosti jej naštěstí přivádí zpět na zemi, a když prohlédne svou aroganci, udělá vše pro to, aby se napravil. 

Kritická Panna

Panny mají skutečný zájem porozumět světu. Potřebují se obklopit věcmi, které jsou dokonalé a stejně tak jsou přísné na sebe samé. Schopnost Panny přemýšlet nad nejlepšími možnostmi je tak vyvinutá, že mohou tajně zorganizovat nejen svůj život, ale i životy lidí kolem nich, a to aniž by si to samy uvědomily. 

Nerozhodné Váhy

Tak dlouho zvažují pro a proti, až ze strachu z nedokonalého rozhodnutí uhnou stranou. Váhy se často uchylují k milosrdné lži, neříkají věci na rovinu, o něčem raději pomlčí, než aby si někoho rozházely. Jejich záměrem je udržovat svět harmonický a mírumilovný. Nepřejte si je však potkat, když samy svou lež prokouknou, potom se nezdráhají uhodit přímo do míst, kterým se jinak zdaleka vyhýbají. 

Složitý Štír

Pochopit Štíra je úkolem na celý život. Jeho složitá osobnost lidem ztěžuje schopnost porozumět jeho charakteru. Komplikovanost jeho záměrů se může ostatním zdát triviální, ale Štír si skutečně všechno pečlivě promýšlí a bez znalostí všech nouzových východů se do žádného projektu nepustí. Štír si neuvědomuje, že pro druhé je nesnadné rozklíčovat jeho komunikaci a sám od druhých očekává jasné a výstižné informace.

Bezohledný Střelec

Střelci mohou být jedni z nejzábavnějších lidí, které v životě potkáte. Pokud však potřebují něco říct nebo udělat, často se nestihnou podívat ani doprava ani doleva. Na ostatní může jejich jednání působit dost bezohledně. Ve skutečnosti jsou přesvědčení, že v daný čas dělají nejlépe, jak mohou, stejně jako všichni ostatní.

Ryby dávají přednost plavání v příjemné existenci, která se vyhýbá střetům s drsnou realitou života. 

Nepřístupný Kozoroh

Kozoroh působí zvnějšku jako masivní kus ledu. Dostávat se mu pod jeho tuhou slupku je téměř shodné jako snažit se vratkou lodí proplouvat ledové kry. Pustí-li vás však do své blízkosti, můžete si být jistí, že vás nikdy nezradí.

Povrchní Vodnář

Vodnáři hledají moudrost, proto se snaží být objektivními a nestrannými. Čím víc své negativní úsudky potlačují, tím příměji a necitlivěji je vyjadřují. Mají také velkou potřebu být nezávislí a druhé lidi si příliš pod povrch nepouští.

Zasněné Ryby

Ryby dávají přednost plavání v příjemné existenci, která se vyhýbá střetům s drsnou realitou života. V jejich mysli je proto velký prostor pro domněnky a bludy. Protože stále omlouvají chyby druhých, i chyby své, protože chybami se přece člověk učí, mohou tak promíjet i závažné přešlapy, které nikam nevedou.