Která znamení nejvíce věří horoskopům

Která znamení nejvíce věří horoskopům
Zatímco někteří lidé by na svůj horoskop přísahali, jiní se ani neobtěžují požádat svou matku o čas narození. Kupodivu, zájem o astrologii je možné určit samotnou astrologií. Zní vám to jako paradox?

Beran

Berani jsou ryze praktičtí a do všeho se vrhají střemhlav. Nemají čas zabývat se nesmysly v horoskopu a řešit, zda je pro ně daná situace tou pravou. Zato kdyby se z horoskopu stala soutěž, Beran by zcela jistě byl v jejím čele. Avšak nějaké čtení horoskopu jej zpravidla nechává chladným. 

Býk

Pokud Býk neprošel přímo některou astrologickou školou, pravděpodobně se o ni zajímá minimálně. Stojí nohama pevně na zemi a horoskopy, které jsou plné nuancí a složitých propojení, mu nemají co nabídnout. Možná si podle svého znamení vybere krásný přírodní šperk, ale tím jeho zájem o věci mezi nebem a zemí končí. 

Zdroj: Autor: Billion Photos / Shutterstock

Blíženci

Blíženci jsou v přístupu k horoskopům stejně prchaví jako v ostatních zájmech. Pobaví je jakýkoli nápad, který rozpoutá diskuzi a zábavu, ale nikdy slepě nevěří planým řečem. Potřebují si vše prověřit a nahlédnout na věc vlastníma očima.    

Rak

Raci se řadí k nejempatičtějším znamením zvěrokruhu. Mají silnou intuici a projevují hluboký zájem o druhé. Někdy jsou příliš důvěřiví a přijmou věc za hotovou dříve, než si ji stačí prověřit. Raci bývají nadšenými astrology, mají výbornou paměť a schopnost zrcadlit hloubku, což jim umožňuje dokonale proniknout do vesmírných zákonů. 

Lev

Lvi si velice rádi nechávají říkat, jakým jsou úžasným znamením. Ale vesměs si v životě poradí i bez astrologických výkladů. Pokud už se o astrologii zajímají hlouběji, je to proto, že tak chtějí pomáhat druhým a pak se této disciplíně věnují opravdu naplno. Sami pro sebe si v horoskopech nečtou.

Panna

Fakta, analýza a podrobnosti, to zajímá Pannu a nic jiného okolo. Pokud Panna zjistí, že něco v horoskopu nesedí, odsoudí astrologii a pokládá ji za falešnou. Toto znamení potřebuje vidět dokonalost v souvislostech, a pokud narazí na aspekty, které nedávají smysl, ztratí o problematiku zájem. 

Váhy

Váhy upřednostňují fyzický pohyb před psychickou podporou. Raději si jdou zaběhat, než by se zajímaly o horoskop. Vytáhnou-li na oslavě horoskop jejich přátelé i Váhy se nakonec rády přidají ke společné diskuzi. A může se stát, že u astrologie po nějaký čas zůstanou. 

Pokud Panna zjistí, že něco v horoskopu nesedí, odsoudí astrologii a pokládá ji za falešnou.

Štír

Štíři žádné rady nepotřebují. Je jim jedno, co si o nich okolí myslí a nesnesou návod na život ani od vás, ani od hvězd, prostě od nikoho! Jelikož jsou velmi kritičtí, potřebují prohlédnout hlouběji, aby zjistili veškeré souvislosti a informace. Proto se v astrologii někteří z nich vzdělávají.

Střelec

Střelci si rádi vyslechnou váš náhled na horoskopy, ale sami jej berou za zbytečný. Svůj život si řídí vlastní navigací a nehledají žádnou podporu, obzvlášť není-li podložena pro ně dostatečnými argumenty.

Kozoroh

Kozorozi na horoskopy nevěří a pravděpodobně říkají něco jako: “Kdo má čas na ty nesmysly, když je třeba pracovat?” Pokud sami astrologií nerozumí, myslí si, že je tak pro děti nebo ty, kteří nemají nic důležitějšího na práci.

Vodnář

Vodnáři milují cokoli zvláštního, tajemného a neobvyklého. Nemají problém věřit, že jejich osobnost je určena pozicí hvězd v den, kdy se narodili. Možná právě vám Vodnáři tajně sestavují horoskop, aby vám pomohli najít tu pravou lásku.  

Ryby

Není ve zvěrokruhu znamení s větší představivostí než mají Ryby. Ryby rády zkoumají a přemýšlejí, a uvítají vše, co jim pomáhá spojit se s vibracemi a energií vesmíru. Svou éterickou energii pohání své plavby hluboko do neznáma, jen po nich nechtějte, aby cokoli počítaly z hlavy. 

Zdroje: