Jak mentálně silná jsou jednotlivá znamení zvěrokruhu

Jak mentálně silná jsou jednotlivá znamení zvěrokruhu
Existují lidé, kteří jsou mentálně silnější než jiní. To ovšem neznamená, že ostatní lidé nejsou mentálně silní. Každý z nás je nějakým způsobem mentálně vyspělejší než jiní. Jakou mentální silou se vyznačuje právě vaše znamení?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud chcete někomu oznámit, že něco dělat nebudete, skutečně to uděláte. Máte silnou asertivní mysl a pokud místo něčeho, co vás nebaví, chcete dělat něco, co vás baví, uděláte to.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše mentální síla spočívá v dobrých přátelích. Než někoho pustíte ke svým myšlenkám, řádně si dotyčného oťuknete, aby se nestalo, že někdo zradí vaši důvěru.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte vždy veselou náladu, což kolem vás staví lidi, kteří vám ji budou chtít sebrat. To se jim nepodaří, v tomto totiž spočívá vaše mentální síla.

Rak (22. června – 22. července)

Jste mentálně silní v lásce. Dokonce i když jste byli mnohokrát zklamaní, nikdy nepřestanete věřit tomu, že na vás čeká člověk, který s vámi bude šťastní a vy s ním.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše mentální síla je vaše štědrost. Dokonce i když vstoupíte do chudoby, vždy si najdete způsob, jak někomu něco dát a učinit ho šťastnějším. Nestane se, že byste řekli, že jste příliš chudí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vždy, když vás někdo tlačí k rychlejšímu výkonu, vy ho neposlechnete, poněvadž víte, že práce kvapná je málo platná. Nikdo nezmění váš názor.

Váhy (23. září – 23. října)

Mentálně jste silní v pocitu štěstí. Nikdo vás nemůže přesvědčit, že šťastní nejste. Víte, že pokud tomu začnete věřit, neužijete si svůj život tolik jako doposud.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vždy věříte sami v sebe, nikdy si nebudete myslet, že jste zbyteční. Znáte hodnotu své osoby a také ji plně využijete. Nikdo vás nikdy nezlomí, je to vaše mentální síla.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nepotřebujete zapadnout mezi ostatní, abyste byli šťastní. V tom spočívá vaše mentální síla. Není podstatné, jak hodně se ostatní lidé snaží vás spoutat a sebrat vám svobodu, neuspějí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Práce a nadšení ze života je vaše mentální síla. Pravděpodobně vstáváte každé ráno plni elánu a těšíte se, jak celý tento den prožijete. Pokud není pracovní, nudíte se. Máte silnou pracovní morálku.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Děláte věci po svém a názory ostatních lidí to nezmění. Děláte pouze to, co skutečně milujete, nenecháte si mluvit do vašeho života. Jste mentálně silný člověk.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše mentální síla spočívá ve schopnosti odpustit ostatním lidem a zapomenout na všechno, co vám udělali. Nikdy nebudete chovat zášť vůči komukoliv. Dáváte druhou šanci.

Zdroj článku: