Co byste nikdy neměli říci muži podle jeho znamení

Co byste nikdy neměli říci muži podle jeho znamení
Muže občas naštvou i zdánlivé maličkosti, přičemž každého muže naštve něco jiného. Pokud chcete zůstat v harmonickém vztahu bez hádek, přečtěte si tento článek, kde se dozvíte, jaké věty se vyvarovat, aby se váš partner nenaštval.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nehledě na to, jak hodně je tento muž dětinský, nikdy mu neříkejte, že se chová jako dítě nebo že není opravdový dospělý chlap. To v něm vyvolá přímo výbušnou reakci.

Býk (20. dubna – 20. května)

Říci Býkovi, že se potřebuje vzmužit, je pro něj naprosto nepřijatelné. Rád řeší spory pokud možno v klidu. Až bude mít pocit, že je k vyřešení problému zapotřebí použít sílu, použije ji.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud váš partner Blíženec použije pro svůj vtip naprosto nevhodná fakta, nikdy mu neříkejte, že jeho humor je trapný. Tím útočíte na jeho inteligenci, na níž si tolik zakládá.

Rak (22. června – 22. července)

Tento muž vás miluje nadevše, vyvarujte se proto výroku, že kdyby vás skutečně miloval, tak by věděl, co ve skutečnosti chcete nebo jaké jsou vaše myšlenky. Je to váš partner, ne telepat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud nechcete, aby na vás Lev byl naštvaný celý život, nikdy mu nenakazujte, že se má přestat stýkat se svými přáteli, protože na něj mají špatný vliv.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nikdy neříkejte muži narozenému ve znamení Panny, že jste si ho vycvičili. Panny jsou hrdé na svou inteligenci a nemají rády, když na jejich intelekt útočíte.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud se vám na tomto muži něco nelíbí, nepoužijte slova, jinak ho pěkně urazíte. Mnohem lepší způsob, jak na něm něco změnit, je vymyslet aktivity, jichž se zúčastníte i vy.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nikdy neříkejte Štírovi tajemství druhých lidí. Štír si vás zapamatuje jako naprosto nedůvěryhodného člověka, obzvláště pokud se mu pochlubíte, že jste dotyčnému slíbili, že to nikomu neřeknete.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Neříkejte mu nic negativního. Pokud na to přijde, zdržte se fráze „musíme si promluvit“. Střelec na tuto větu reaguje vždy negativně a jeho činy mohou být ovlivněny panikou, která ho zaplní.

Zdroj: alphaspirit.it/ Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Rodina je pro něj posvátná. Jakmile řeknete něco strašného o jeho příbuzných, doslova ho to rozčílí. Na svátky se vždy bude jezdit k jeho rodině a tím to skončilo.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vodnář vždy vymyslí nějaký geniální nápad, většinou však až tak geniální není. Pokud si to myslíte, nikdy to Vodnářovi neříkejte, nepromluvil by s vámi hodně dlouho.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud nechcete dopustit, aby žárlil natolik, že by to mohlo zničit váš vztah, nikdy mu neříkejte, že jeho blízký kamarád je opravdu kus. Vám by se to také nelíbilo.

Zdroj článku: