Hvězdná znamení seřazená podle toho, jak hodně se starají o záležitosti jiných lidí

Hvězdná znamení seřazená podle toho, jak hodně se starají o záležitosti jiných lidí
Každý z nás je trochu zvědavý. Někteří z nás to však přehánějí a musejí se vměšovat do záležitostí ostatních lidí. Mají pocit, že pokud o nás nebudou znát úplnou pravdu, dostatečně se nevyspí do dalšího dne. Jak jste na tom podle astrologie vy? Zde jsou hvězdná znamení seřazená od těch nejzvědavějších až po ty nejméně zvědavé.

Střelec (22. listopadu – 19. prosince)

Uděláte cokoliv, abyste o ostatních lidech zjistili co nejvíce. Čím více zajímavá daná událost je, tím menší je pravděpodobnost, že se do toho nebudete rýpat.

Blíženci (21. května – 20. června)

Neustále strkáte nos tam, kam byste neměli. Nezáleží na tom, jak hodně je důležité to, o čem se ostatní baví, pokud nezjistíte, co to je, nebudete šťastní.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Pokud má někdo tajemství, nezastavíte se, dokud ho neodhalíte. Přímo nenávidíte, když někdo strká nos do vašich záležitostí, ovšem záležitosti ostatních lidí, to je pro vás jiná.

Ryby (19. února – 20. března)

Hodně se zajímáte o to, čím si prochází ostatní lidé. Jste hodně zvědaví, ale nikdy by vás nenapadlo použít vaše poznatky proti dotyčným lidem. Pohání vás pouze zvědavost.

Panna (23. srpna – 22. září)

Používáte komplimenty k tomu, abyste z ostatních lidí vymámili informace. Podle vás musí být vše perfektní, ale pokud vám něco unikne, váš život nebude již tolik dokonalý.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nezajímá vás, co si o vás ostatní budou myslet, pokud si myslíte, že se kolem vás děje něco důležitého, uděláte všechno pro to, abyste si shromáždili informace.

Rak (21. června – 22. července)

Strkáte nos do cizích záležitostí jen občas. Pokud vám někdo nechce něco říci, již se o celou záležitost nezajímáte. Nejste ten typ, který potřebuje všechno vědět.

Váhy (23. září – 22. října)

Sami si nejste jisti, jestli se chcete šťourat v záležitostech ostatních lidí, či nikoliv. Občas vás však přepadne touha vědět o okolí všechno, a to nehledě na to, jak těžké to je.

Kozoroh (20. prosince – 19. ledna)

Máte hodně práce, a proto vás nikdy nenapadne vměšovat se do věcí ostatních lidí, leda by k tomu byl skutečný důvod. Vaše rodina je jediné, co vás zajímá.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vás skoro nic nezajímá, pokud se jedná o ostatní. Nikdy nikoho nepomlouváte, proto vám lidé rádi svěřují tajemství. Je však pravděpodobné, že vás to stejně nezajímá.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nezajímáte se o nic, co nesouvisí s vámi a není řečeno v pozitivním slova smyslu. Chcete pouze slyšet, že jste někomu pomohli a že si vás dotyčný hodně váží.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nikdy nestrkáte nos tam, kam nemáte. Pokud pro vás tajemství a záležitosti někoho jiného neobsahují žádnou pozitivní informaci, pustíte to z hlavy.

Zdroj článku: