Hvězdná znamení, která jsou posedlá perfekcionismem

Hvězdná znamení, která jsou posedlá perfekcionismem
Na chyby druhého člověka bychom se neměli zaměřovat, daleko lepší pro oba je hledat na něm jen to nejlepší a chválit ho za jeho úspěchy. Nicméně někteří lidé, a hlavně ti spadající do těchto znamení zvěrokruhu, si toto nemyslí a na ostatních hledají chyby. A dokonce vždy něco najdou i v našem domově. Jste i vy posedlí perfekcionismem?

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste zvyklí na vysoké normy pro vás i ostatní lidi. Pokud něco není dokonalé, snažíte se, aby to dokonalé začalo být. Jste až příliš kritičtí, pokud vám někdo nejde na ruku a nesnaží se napravit své chyby.

Lidi, kterým je jedno, jakým způsobem vedou svůj život, přímo nenávidíte, ale i nadále se snažíte je změnit k větší zodpovědnosti. Pokud vás někdo neposlouchá, začnete ho kritizovat ještě více než doposud. Pokud vaše oběť nespolupracuje, můžete se snažit až do konce svého života.

Lev (23. července – 22. srpna)

U vás musí být všechno perfektní, protože se snažíte být tím nejlepším člověkem na tomto světě, alespoň v očích dalších lidí. Cokoliv uděláte, to musí být bezchybné. Pokud uděláte něco, co obsahuje chyby a lidé z vašeho okolí si toho všimnou, začnete být k sobě tvrdší a kritičtější než doposud. Trestáte se za jakoukoliv malou chybu, kterou uděláte, nehledě na to, zda ji zaregistruje někdo jiný, či nikoliv.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste známí svou touhou po perfektním světě a absenci chyb. Jenže ne všechno jde tak, jak si vždy naplánujete, občas také chyby neuškodí, můžete se z nich poučit. Takto svět nevidíte. Chcete mít dokonalost všude. Vadí vám nakřivo zarovnané věci, chyby ostatních lidí a vy sami si připadáte neperfektní.

Pokud vás někdo zná celý život, může s jistotou říci, že neděláte nic jiného, než že se snažíte napravit chyby své vlastní i ostatních.

Váhy (23. září – 23. října)

Jednoduchost existuje ve vašich snech. Chcete dosáhnout rovnováhy v tomto světě, chcete dosáhnout světového míru a požadujete, aby se k sobě lidi navzájem dobře chovali. Ať jste se o to dosud pokusili jakkoliv, ostatní lidé nechtěli nic slyšet, což vás uvádí do depresivních nálad.

Nechcete, aby ostatní lidé nacházeli ve svých činech chyby, protože poté jsou smutní, což je další důvod, proč chcete, aby vše bylo dokonalé.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Chybovat pro vás nepřichází v úvahu, obzvláště jedná-li se o vaši práci. Děláte všechno pro to, abyste se vy žádné chyby nedopustili. Pokud zjistíte, že jste udělali chybu, již nejste ve své kůži. Budete se snažit, aby se o vaší chybě nedozvěděl nikdo jiný. V soukromí pak budete vymýšlet způsoby, jak zařídit, aby se vaše chyba již neopakovala. Mnohdy máte spoustu nápadů, jak toto zařídit.

Zdroj článku: