Partnerský horoskop na 2. srpnový víkend: Kozorozi si budou povídat, Váhy vybudují lepší vztah

Partnerský horoskop na 2. srpnový víkend: Kozorozi si budou povídat, Váhy vybudují lepší vztah
Měsíc ve Vodnáři se v pátek střetne se Saturnem, což může vyvrcholit ve vážné nedorozumění ve vztahu. V sobotu se Měsíc dostane pod vliv Ryb, což nám pomůže vzpomenout si, proč s partnerem jste. Jaký víkend budete mít vy a váš partner?

Beran (21. března – 19. dubna)

V partnerství byste si měli v pátek dát pozor na vaši ne vždy pozitivní náladu, mohla by způsobit rozvrácenost vztahu. Toto pro vás platí i po celou sobotu. V neděli se vše vrátí do normálních kolejí, s partnerem se zasmějete.

Býk (20. dubna – 20. května)

V pátek na partnera budete mít čas až k večeru, kdy vaše pracovní odhodlání vymizí. Po zbytek víkendu se budete snažit, abyste spolu strávili co nejvíce času, budete mít mazlivou náladu a podělíte se s partnerem v klidu domova o vše, co jste tento týden zažili.

Blíženci (21. května – 21. června)

Na začátku víkendu budete chtít strávit čas s partnerem, nicméně pracovní okolnosti vám to příliš nedovolí. V sobotu si dejte pozor na to, co říkáte, spíše poslouchejte partnera, jinak hrozí hádka. V neděli nastoupí vášeň, jíž oceníte oba dva.

Rak (22. června – 22. července)

Pozor na své emoce v pátek ráno, mohli byste nechtěně odstartovat hádku s partnerem. Již odpoledne se situace uklidní. V sobotu můžete vyzkoušet nové věci ve vztahu, pokud s nimi oba budete souhlasit. Čas na romantiku nastává v neděli.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud máte ve vztahu nějaký blok, který nemůžete překonat, tento pátek se o něm dozví také váš partner. Pokud neexistuje, mohl by se vytvořit. V sobotu bude blok přetrvávat, pokuste se ho i s partnerem vyřešit. V neděli odejdete za svými přáteli, partner vás téměř vůbec neuvidí.

Panna (23. srpna – 22. září)

V pátek budete stavět blaho svého partnera před své vlastní. Nezapomeňte na sebe, také o sebe musíte pečovat, abyste byli šťastní. Pokud jste se v poslední době nepohodli, v sobotu se vztah vrátí do normálu. V neděli si budete chtít užívat, jen pozor, abyste si užívali se svým partnerem.

Váhy (23. září – 23. října)

Na začátku víkendu budete postrádat inspiraci a kreativitu. Toho můžete využít, abyste zlepšili vztah s partnerem a vybudovali si silný vztah. V sobotu se vám kreativita vrátí, můžete si na neděli naplánovat společný výlet či nějakou aktivitu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V pátek přijdete s novým nápadem, jak vylepšit vztah. Pokud nejste s partnerem stejných názorů, pravděpodobně se mu to líbit nebude. V sobotu a v neděli budete plni romantiky i kreativity, tudíž toho můžete využít k upevnění vztahu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Tento víkend uděláte vše pro to, aby se s vámi váš partner cítil dobře. Nyní si na něj skutečně uděláte čas, a to hlavně v pátek. Zbytek víkendu však nebude nic jiného, pouze v pátek to bude intenzivnější. Celý víkend si užijete doma, nebudete utíkat za dobrodružstvím.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete opatrní se vším, co vašemu partnerovi v pátek řeknete, nebudete mu příliš důvěřovat. To se změní v sobotu, kdy si s partnerem opět budete mít o čem povídat. Konverzace bude příjemná. V neděli budete mít mazlivou náladu, čímž příjemně uzavřete víkend.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Partnerovi budete říkat, že jste ten nejhorší člověk na světě. Nebudete k sobě v pátek chovat žádnou úctu, což drsně pocítí i vaše drahá polovička. V sobotu vás partner musí zastavit v utrácení peněz. V neděli si spolu užijete romantický den.

Ryby (19. února – 20. března)

Dejte si pozor, co partnerovi řeknete, a hlavně na váš špatný úsudek, a to v pátek. Vaše intuice nebude fungovat dobře. Plná intuice se k vám vrátí v sobotu, což potěší i vašeho partnera. Můžete pro něj vytvořit písničku nebo mu jinak kreativně vyznat lásku. V neděli to bude podobné.

Zdroj článku: