Astrologická znamení s nejzvrácenějším smyslem pro humor

Astrologická znamení s nejzvrácenějším smyslem pro humor
Humor je fajn, pokud má své meze. Následující znamení zvěrokruhu však mají hodně specifický humor a nemají zábrany, nevědí, kdy přestat. Je to i váš případ? Přečtěte si tento článek a zjistěte, zda zvrácený humor nemáte i vy.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Běžný humor je pro vás něco trapného. Nerozumíte věcem, které dělají ostatní lidé. Pro vás je to něco až příliš běžného. Máte rádi svou výjimečnost a také se rádi smějete spíše morbidnějším vtipům. Stejných lidí jako vy ve vašem okolí není dostatek, a proto se častokrát stane, že jste jediní, kdo se směje. Častokrát se nesmějete komedii, myslíte si, že byste to zvládli lépe. Pokud jde o váš humor, nastavujete si vlastní pravidla.

Panna (23. srpna – 22. září)

Váš humor je hlavně o inteligenci, pokud se někdo nezasměje vašemu humoru, myslíte si o něm, že je hloupý, protože jinak by váš vtip pochopil. Sarkasmus a cynismus nejsou u vás ničím zvláštní, častokrát se bavíte urážením ostatních lidí, aniž by zjistili, že je skutečně urážíte. Děláte to proto, aby si ostatní mysleli, že vy jste ten jediný bezchybný člověk v celém okolí. Díky vašemu humoru máte pocit nadřazenosti nad ostatními lidmi.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Máte takový specifický typ zvráceného humoru, že pokud ho použijete, spousta lidí se ve vaší přítomnosti bude cítit opravdu nepříjemně. Nesmějete se téměř žádnému vtipu, proto je vysoce nepravděpodobné, že vašim vlastním vtipům se ostatní lidé budou smát. U vás je těžké zjistit, zda jste se pokusili o vtip, poněvadž vtip říkáte vždy s vážným výrazem a klasickým tónem, nikdy své vtipy neříkáte procítěně.

Ryby (19. února – 20. března)

Vytváříte humor, jemuž většina lidí kolem vás nerozumí. Je nejen zvrácený, ale také hodně suchý. Může za to vaše kreativita, ovšem pro většinu lidí je váš vtipný výplod fantazie to samé, jako kdyby se procházeli po naprosto cizí planetě, kde nikomu nerozumí. Váš zvrácený humor je opravdu těžké pochopit, občas si totiž děláte legraci ze svých bolestí, jimiž si prošlo jen malé procento lidí. Nesnažíte se svým humorem nikomu ublížit, ale používáte v hojné míře sarkasmus.

Rak (21. června – 22. července)

Máte schopnost číst si v lidech a jejich myšlenkách, což je hojná inspirace pro váš humor. Jste si vědomi toho, jak vtipné vaše vtipy jsou, ale lidem kolem vás trvá delší dobu, než si to také uvědomí. Svůj humor směřujete vždy k jednomu člověku či k jedné skupině lidí, které se snažíte rozesmát, aby se začali cítit lépe. Ne vždy vám to však vyjde. Poté, co si lidé kolem vás uvědomí, že se jedná o vtip, začnou se smát a opravdu se budou cítit lépe.

Zdroj článku: