Hvězdná znamení, která ráda ignorují váš osobní prostor

Hvězdná znamení, která ráda ignorují váš osobní prostor
Osobní prostor je místo ohraničené neviditelným kruhem, který slouží pouze nám. Pokud nám do něho vstoupí cizí osoba, pocítíme nepříjemný pocit. Některá znamení zvěrokruhu však osobní prostor ostatních lidí ignorují a chovají se, jako by neexistoval. Jací lidé toto rádi dělají?

Lev (23. července – 22. srpna)

Lev věří, že vždy jedná v nejlepším zájmu druhé osoby. Neuvědomuje si, že byste se v jeho přítomnosti mohli cítit špatně. Chvilkové porušení vašeho osobního prostoru a kamarádské strčení do vás si nevykládá nijak špatně.

Pokud vás chce napomenout či poukázat na vaši chybu, vždy do vás jemně strčí jedním prstem. Myslí to dobře, ale stále porušuje váš osobní prostor bez vašeho vědomí.

Beran (21. března – 19. dubna)

Beran je impulsivní, a pokud ho něco naštve, nebude se vás ptát, jestli může vstoupit do vašeho osobního prostoru. Pokud ho též zaujme něco, co se nachází ve vašem osobním prostoru, též ho nebude zajímat, jak hodně vám to je nepříjemné.

Nikdy ho nenapadne, že by vám něco, co dělá, mohlo vadit. Případnými negativními důsledky svých činů se vždy bude zabývat mnohem později. Pokud ho naštvete, udělá všechno pro to, abyste se cítili špatně.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Štír žije pouze sám pro sebe. Na ostatní lidi nikdy nehledí. Pokud je naštvaný nebo smutný, bude ignorovat všechny mentální i fyzické hranice, a to včetně vašeho osobního prostoru.

Jsou silně manipulativní, což znamená, že pokud potřebují, abyste jim šli na ruku, přiblíží se na vám nepožadovanou vzdálenost, aby působil silně kamarádsky. Přestože se můžete cítit nepříjemně, dokáže vás během chvíle přesvědčit, že on to s vámi myslí dobře.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Střelcova bezstarostnost dělá divy a může vám zlepšit náladu, ovšem zároveň je vysoce nepravděpodobné, že bude respektovat váš osobní prostor. Neuvědomuje si, že vám ukazuje svůj nerespekt, a bude dlouhou dobu mluvit o tom, co ho zajímá, ve vaší těsné a nežádané blízkosti.

Pro Střelce neexistují vůbec žádné hranice. Pokud mu zadáte pravidlo, že se musí držet dál od vás, když s vámi mluví, po několika minutách zapomene, že nějaké pravidlo vůbec existovalo.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud Býk vstoupí do vašeho osobního prostoru, znamená to, že jste mu opravdu blízcí a rád s vámi tráví čas. Jakkoliv dobře to může myslet, vy na to nereagujete dobře, poněvadž vám jeho těsná blízkost může přijít opravdu nepříjemná. Jak však sami víte, je lepší mu nic neříkat, jinak se rozhněvá a přistoupí k vám ještě blíže, aby vám řekl přímo do očí, co si o vás myslí. Hlasitě.

Zdroj článku: