Jste nezadaní? Přečtěte si, co vám na tom nejvíce vadí podle vašeho znamení

Jste nezadaní? Přečtěte si, co vám na tom nejvíce vadí podle vašeho znamení
Co je nejhorší na nezadanosti? Každý by na tuto otázku odpověděl jinak. Být bez partnera se někdy může zdát jako skvělý nápad, ale teprve ve chvíli, kdy se s někým rozejdeme, uvědomíme si, jak hodně nám společnost dalšího jedince chybí. Co nenávidíte podle astrologie na nezadanosti vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud se ocitnete nezadaní, uvědomíte si, že vám v životě chybí vzrušení, které jste s partnerem každý den prožívali. Ať v hádkách, či v harmonii, partner naplňoval váš život.

Býk (20. dubna – 20. května)

Věříte ve šťastný konec a v lásce to platí dvojnásobně. O samotě litujete, že vám to s partnerem nevyšlo, a hledáte dalšího člověka, který by s vámi mohl poklidně trávit čas.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nenávidíte, když jste nezadaní, pokud všichni kolem vás zadaní jsou. Vidíte, jak jsou šťastní, zatímco vy se trápíte, protože vám to s partnerem nevyšlo.

Rak (22. června – 22. července)

Chcete se usadit, být milováni a milovat. Pokud jste nezadaní, vaše plány jsou tytam. Pokud vás partner opustí a již se nemá k návratu, téměř okamžitě se poohlédnete po jiném.

Lev (23. července – 22. srpna)

Toužíte po pozornosti a péči, jíž můžete partnerovi opětovat. Pokud jste nezadaní, jste naprosto prázdní. Nedostává se vám ani pozornosti, ani péče někoho blízkého, a vy jste nešťastní.

Panna (23. srpna – 22. září)

Během nezadanosti se nemůžete o nikoho starat, poněvadž všichni kolem vás nejsou ani z poloviny tak důležití jako někdo, koho byste mohli milovat.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte spoustu lásky, jíž byste chtěli někomu věnovat, ale pokud jste nezadaní, pouze se hromadí ve vašem nitru a nečiní nikoho šťastným. Nic vás neučiní tak šťastnými jako dělání šťastnými druhé.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Toužíte po někom, kdo vám rozumí, a pokud jste nezadaní, nikoho takového nemáte. Neustále hledáte, ale mnohdy marně, poněvadž spousta lidí vám rozumět ani nechce.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ačkoliv by se mohlo zdát, že být nezadaní vám naprosto vyhovuje, opak je pravdou. Nesnášíte, když nemůžete s nikým sdílet svůj život a své myšlenky.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nechcete se zranit, a proto upřednostňujete nezadanost. Pokud však potkáte někoho, kdo je podle vás ta pravá osoba pro vás, nezadanost začnete nenávidět.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Hledáte lásku na celý život, dočasné vztahy jsou pro vás pouze ztráta času. Na nezadanosti nenávidíte to, že se k vašemu srdci hlásí hlavně lidé, kteří nerespektují tyto podmínky.

Ryby (19. února – 20. března)

Bojíte se být sami, samota je to, co nejvíce nenávidíte na nezadanosti. Potřebujete někoho, s kým budete moci sdílet všechny vaše myšlenky, a budete vědět, že vám bude vždy oporou.

Zdroj článku: