Znamení zvěrokruhu, která jsou nedůvěřivá a často násilnická

Znamení zvěrokruhu, která jsou nedůvěřivá a často násilnická
Někteří lidé, pokud nás neznají, jsou extrémně nedůvěřiví vůči všemu, co uděláme a co jim řekneme, nehledě na to, nakolik dobře to myslíme. Častokrát se stane, že nám svou nulovou náklonnost projeví agresivním chováním, které může hraničit i se zákonem.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jediný způsob, jak vás udržet šťastnými, je, že vám dotyčný dokáže, že ho můžete naplno ovládat. Neustále svého partnera, rodinu i přátele bombardujete nepohodlnými otázkami, kam dotyční šli a co dělali.

Dokud nebudete mít nade všemi kontrolu, jste nedůvěřiví a často se stává, že se stanete agresivními. Pokud si myslíte, že vám je partner nevěrný, neposloucháte rozum a jste násilničtí, dokud se nedopídíte pravdy. Pokud vám partner nevěrný není, můžete se pídit po své pravdě až do konce života. Ovšem ani neznámí lidé nejsou před vámi v bezpečí – ve všech hledáte jen to nejhorší.

Beran (21. března – 19. dubna)

Důvěřujete pouze sobě a své rodině. Plně nedůvěřujete ani svým přátelům, přestože to s vámi mohou myslet dobře. Pro vás neznámí lidé jsou tudíž někdo, komu vás ani nenapadne věřit. Pokud někdo něco udělá, pídíte se po motivu, a když vám ho dotyčný oznámí, vy mu stejně nevěříte.

To je jeden z důvodů, proč vám přátelé příliš mnoho věcí nevypráví. Pokud nemůžete věřit svému partnerovi, stáváte se násilničtí. Nedělá vám problém partnera škrtit, pokud se nepřizná k tomu, k čemu vy chcete, aby se přiznal. U cizích lidí jste poněkud mírnější.

Nedělá Vám problém partnera škrtit, pokud se nepřizná k tomu, k čemu Vy chcete, Zdroj: pathdoc / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste známí tím, že se rozzlobíte opravdu jednoduše a častokrát lidi napadáte také fyzicky, máte-li pocit, že si někdo zaslouží dostat pořádnou lekci, ze které se nejen poučí, ale na kterou nikdy ve svém životě nezapomene. Fyzicky ublížíte osobě, která vás ztrapní na veřejnosti. Tím větší záchvat vzteku máte a tím hůře dotyčná osoba dopadne, pokud vás zesměšní mezi vašimi přáteli. Každý se někdy naštve, ale u vás se to děje často.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste extrémně nedůvěřiví. Zastáváte názor, že věřit můžete pouze sami sobě, protože ostatní vás mohou zklamat. A ruku na srdce, vždy, když někoho potkáte nebo se s někým seznámíte, máte tendenci od dané osoby očekávat jen to nejhorší.

Pro vás jsou všichni kolem vás zrádci, pokud dojde na důvěru. Pokud jde o násilí, tak vy nemáte tendenci fyzicky ubližovat lidem, ale jakmile jste zklamáni z nějaké osoby, začnete jí vyhrožovat, že si ublížíte a klidně se zabijete, za což mohou různě silné záchvaty hněvu, které se dostaví ve chvíli, kdy si již nevíte rady.

Zdroj článku: