Mentálně silná znamení zvěrokruhu

Mentálně silná znamení zvěrokruhu
Mentální síla je naše nejlepší zbraň. Pokud jsme mentálně silní, dokážeme řešit problémy i spory s ostatními. A nejen to. Dokážeme si poradit v každé nelehké situaci. Patříte mezi znamení zvěrokruhu, která jsou po psychické stránce opravdu silná? To se dočtete zde.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud jste se narodili v tomto znamení, máte plné právo na sebe být pyšní. Určitě jste čekali, že vaše znamení se zde objeví. Co si umanete, toho se budete držet až do konce, jelikož máte skálopevnou mysl, kterou nic nezlomí. To, že vás někdo soustavně kritizuje, vás nezlomí, pokud to dotyčný nebude opravdu přehánět. Vy víte, jak na tom jste, a máte vysoké sebevědomí, poněvadž si sami sebe opravdu vážíte, což se o spoustě ostatních lidí říci nedá. Nikdo vás nikdy nespatří, že se hroutíte, leda že by toho na vás bylo skutečně moc, což se vidí jen jednou za lidský život.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste vždy plní sebedůvěry, proto jste se ocitli na tomto seznamu. Víte, že co si zamanete, to můžete dokázat, a pokud vás nějaká činnost zaujme opravdu hodně, máte slušnou šanci se v ní zdokonalit natolik, že se stanete tím nejlepším člověkem ve svém oboru. Můžete děkovat své sebejistotě za to, že na co sáhnete, to opravdu nepokazíte. Také víte, jak ovládat své emoce, což z vás činí opravdu sebevědomého a okolí nebezpečného protivníka, pokud se s vámi někdo pustí do křížku. Pokud o vás někdo prohlásí něco negativního, vůbec se tím nezatěžujete, což vám dává náskok nad ostatními.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše mentální síla spočívá ve vašem charakteru. Víte, jak se vypořádat s nepříznivými situacemi, které nastanou ve vašem životě. Jste si jisti sebou samými a dbáte na to, aby to tak bylo. Pokud se stanete nejistými, přemýšlíte důkladně a záhy zjistíte, v čem je problém. Ten problém, který vás táhne dolů, brzy vyřešíte. A pak pokračujete na své životní cestě, která vede k vašemu štěstí. Vždy vyjadřujete své názory na situace, které se dějí kolem vás, a netrápí Vás, zda se to někomu líbí, nebo ne.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste si jisti svou vysokou mentální silou, znáte své schopnosti. Víte, co dokážete a za co jste odpovědní, a proto se nikdy nestane, že byste se cítili provinile kvůli něčemu, za co nenesete žádnou zodpovědnost. Co není vaše chyba, to vás rozhodně netrápí, a můžete působit velmi chladně a bezcitně, pokud to ublížené osobě řeknete do obličeje. Díky své mentální síle dokážete cokoliv, ať je to jakkoliv těžké. Jste vytrvalí, protože víte, co ve vás je. Rozhodujete se sice pomaleji než ostatní, ale zato správně, a jste velice optimističtí, pokud jde o proplouvání životem.

Zdroj článku: