Co každé znamení zvěrokruhu potřebuje od svého partnera během této pandemie

Co každé znamení zvěrokruhu potřebuje od svého partnera během této pandemie
Karanténa ve dvou je pro některé splněný sen a pro jiné noční můrou. Bez ohledu na to, jak jsme přizpůsobiví a optimističtí, na každého z nás občas dolehnou chmury, kterých se sami nedokážeme zbavit. Jak můžeme pomoci svému partnerovi, který se právě teď cítí beznadějně?

Beran

Berani potřebují, aby je partner uklidnil, když se rozvášní kvůli stále měnícím se nařízením. Přestože si Beran může stále užívat túry v přírodě a vyjížďky na kole, pravděpodobně už touží po cvičení v posilovně a společenských večerech v oblíbeném baru. 

Býk

Býci potřebují pevnou oporu, která bude stát po jejich boku, ať se bude dít cokoliv. Pomůže jim z každodenní rutiny udělat chvíle sváteční. Býci jsou rození labužníci a určitě je potěší, přiveze-li jim partner oblíbené menu z vyhlášené restaurace.  

Blíženci

Blíženci nejvíce strádají kvůli chybějícím společenským aktivitám. Od svého partnera potřebují cítit náklonnost, vyžadují tak alespoň jeho pozornost. Nedokážou být dlouho sami a mohou si někdy až vynucovat, aby jim byla druhá polovička k dispozici, kdykoli se cítí být izolováni od zbytku světa.

Rak

Raci vyžadují slova ujištění. Jakmile propadnou úzkostem, potřebují od partnera slyšet, že bude vše v pořádku. Chtějí cítit teplo svého domova, proto příliš lehce nenesou odloučení a kontakt pouze přes obrazovku. Raci milují jídlo a většina z nich velmi ráda vaří, potěší je tedy, když s nimi blízcí zasednou k rodinnému stolu a pochutnávají si na tom, co uvařili.   

Lev

Lvi ocení slova chvály, i přestože už měsíce nebyli u kadeřnice nebo kosmetičky. Potřebují se stále cítit přitažliví a jedineční. Mají rádi otevřenou a radostnou atmosféru, i přes všechny restrikce se chtějí doma bavit. Od partnera očekávají plnou účast na aktivitách, které vymyslí, ať už je to filmový večer, domácí diskotéka nebo výlet po okolí. 

Panna

Ze všeho nejvíc potřebují Panny přítele, který je rozveselí, když budou smutné. Partner, jež je vyslechne a pohladí, není-li jim nejlépe, v jejich očích ještě více stoupne. Panny také velmi ocení partnerovo pěkné oblečení a vystupování, i přestože zůstávají doma. Tepláky a vytahané tričko příliš velký úspěch nevěští.

Váhy

Váhy potřebují pomocnou ruku. Ocení partnera, který jim pomůže s ryze praktickými věcmi. Očekávají totiž, že i během doby, kdy je celá rodina doma, zůstane domov bez poskvrnky. Samy se v domácím chaosu snadno ztratí a velmi rády v tomto úkolují druhé.

Štír

Štíři jsou smyslní jedinci a vyžadují, aby se jejich partner či partnerka stále chovali svůdně. V období krize budou patrně potřebovat ještě o trochu více pozornosti a péče. Také se neobejdou bez důvěrníka, který je bude alespoň chvíli poslouchat.

Střelec

Střelci potřebují parťáka, který s nimi vyrazí do přírody nebo kamkoliv, kde zažijí něco nového a vzrušujícího. Možností v poslední době příliš není, a tak Střelec ocení, když jej bude jeho láska podporovat v bláznivých nápadech.

Kozoroh

Lidé narození ve znamení Kozoroha plánují dovolené na roky dopředu. Protože stále hledí do budoucnosti, rádi vědí, co bude dál. Proto vedle sebe potřebují někoho, o koho se mohou opřít, když mají hlavu plnou starostí a neodbytných myšlenek.

Vodnář

Vodnáři potřebují zábavu. Období pandemie neumožňuje tolik dobrodružství, kolik by tito milovníci neobvyklých a nových zážitků potřebovali. Uvítají tedy, když je partner rozesměje a vymyslí aktivity, které odeženou jejich temné myšlenky. 

Ryby

Ryby potřebují něžnou náruč, do které se mohou přijít vyplakat, když jim je smutno. Jelikož jsou velkými milovníky divadelních představení, filmů a muzejních návštěv, uvítají společný večer při dobrém filmu, ideálně s veškerou romantikou, kterou Ryby mají rády.