Týdenní horoskop od 22. února: Velké šance pro Berany, Lvy čekají změny a Ryby na výsluní

Týdenní horoskop od 22. února: Velké šance pro Berany, Lvy čekají změny a Ryby na výsluní
Tento týden se život odvážně pohne kupředu s větším zaměřením na cíle a výsledky. Můžeme očekávat průlom ve falešných a zmanipulovaných zprávách. Slunce v Rybách nám přinese do partnerství romantické chvíle a sobotní úplněk v Panně zase první jarní úklid v našich domácnostech.

Beran

Začátkem týdne se budete ještě trochu cítit mimo hru. Nejspíš se vaše práce bude odvíjet v ústraní a nebudete se příliš zapojovat do společenské konverzace. Při hledání řešení, ať už v práci nebo v soukromí, budete úspěšní. Neváhejte tedy, hledáte-li novou práci nebo poohlížíte-li se po spřízněné duši, máte velké šance.  

Býk

Zatímco si všichni ostatní stěžují, vy jste v nejlepší formě. Naučili jste se najít si na každém dni něco pěkného. Mějte stále oči (i srdce) otevřené, ve vaší blízkosti se mohou objevit lidé, kteří pro vás hrají důležitou roli. Mohou to být kontakty pracovní, které vás obohatí o nové myšlenky, stejně tak vás může překvapit nová láska. Buďte přirození, protože jen tak záříte na míle daleko.  

Čtěte také: Drahé kameny podle znamení zvěrokruhu. Jaké jsou ty vaše a jaký mají význam

Blíženci

Právě teď jste uprostřed záře reflektorů a přiznejte si, jak je to příjemné. Využijte energie, jež vás pohání v jakémkoli úkolu, o který se pokusíte. Předveďte své nadšení vašemu okolí a oceňte se ve chvílích, kdy vám jde práce od ruky. Je to skvělý týden, ve kterém můžete výrazně pokročit ve studiích a důležitých projektech. 

Rak

Vaše touha po dobrodružství je tento týden ještě větší. Pokuste se objevit něco nového alespoň ve svém okolí, nemůžete-li teď vyrazit nikam dál. Možná vás překvapí, že existují místa, která vám mohou nabídnout téměř to samé jako ta vysněná. Při sobotním úplňku vyjde vaše tajné přání na povrch, soustřeďte se na to, abyste pro své nejbližší byli srozumitelní.

Čtěte také: Jací jsou vaši přátelé podle slunečního znamení. Nevyžádané rady Býků, závislost Raků a náhodná setkání s Vodnáři

Lev

Budete řešit důležité finanční nebo majetkové záležitosti. Soustřeďte se na jeden cíl a vaše motivace přinese zásadní posun. Máte v úmyslu udělat velké změny, jež zásadně změní směr, kterým se chcete v nejbližší době vydat. Pamatujte však i na ostatní, váš úspěch bude o to větší.

Panna

Přátelé se vás snaží odtrhnout od práce a dobře dělají. Potřebujete více odpočinku, a přestože je pro vás nyní ideální doba pro dotáhnutí všech nedokončených projektů, myslete také na doplnění energie. Vaše vytrvalost v práci je obdivuhodná, ale pozornost upřete také na zábavu, romantiku a lásku, hvězdy vám přejí i v této oblasti. A nezapomeňte, že sobotní úplněk v Panně = jarní úklid v našich domácnostech

Čtěte také: Milenec podle slunečního znamení: Přelétavý Blíženec, náročný Kozoroh a Ryba utěšitelka

Váhy

Čeká vás týden naplněný tvůrčími nápady a organizačním umem. Vztahy se spolupracovníky jsou ve skvělé kondici, můžete se tedy v klidu pustit do nových nápadů bez zbytečných obav. O víkendu relaxujte nebo se zajděte podívat do nejbližšího parku. 

Štír

Půjde vám vše od ruky a budete se dobře bavit. Na programu může být zlepšení rodinných vztahů. Sportovní aktivity a hry s dětmi vás skvěle naladí a zůstane prostor i na partnerskou romantiku. Nepokoušejte se nikoho měnit. Pracujte sami na sobě a změny budou přirozeně následovat. 

Čtěte také: Horoskop podle run: 24 symbolů, které propojují tajemství dávných věků s přítomností

Střelec

Domov a rodina jsou stále vaší prioritou. Toužíte po hlubokém porozumění, a tak možná zrušíte veškeré plány, jen abyste mohli být se svou láskou. Je skvělý čas na drobné i větší úpravy vašeho bytu. Zamyslete se, je-li váš domov uzpůsoben vašim potřebám a koníčkům. 

Kozoroh

Navzdory všem omezením, jste velmi aktivní a trpělivě objevujete způsoby, jak vydělat peníze. Někteří z vás se zdokonalují ve sportu nebo v umění. V každém případě se řídíte heslem: “Komu se nelení, tomu se zelení.” Nezapomeňte také alespoň na krátké výlety a komunikaci s příbuznými.

Čtěte také: Jak obstojí znamení v manželství. Lvi to hrají na více stran, Štíři žijí dvojí život a Střelci se doma příliš nezdrží

Vodnář

Cítíte, že vstupujete do nového světa. Jste nadšení z velkých změn, které se ve vašem životě odehrávají. Dobrou zprávou je, že na nutné inovace, které dlouhodobě plánujete, můžete nyní získat peníze. I přesto pečlivě zvažte, jestli všechny nákupy jsou opravdu nezbytné. Oslovte někoho, komu důvěřujete a svěřte se mu. Obzvlášť při sobotním úplňku budete chtít s někým blízkým sdílet své nejniternější pocity.

Ryby

Prožíváte krásné období, kdy máte mnoho příležitostí zazářit. Využijte své šance v tomto i během následujících týdnů a jděte na odiv se svým šarmem, vtipem a přirozeným zájmem o ostatní. Užívejte si pozornosti okolí, budete mít více odvahy mluvit o vašich potřebách a touhách, což může pozitivně přispět ke změně vašeho každodenního života.