Celebrity narozené ve znamení Berana. Na koho z nich znamení nejvíce sedí

Celebrity narozené ve znamení Berana. Na koho z nich znamení nejvíce sedí
Beran patří mezi ohnivá znamení a podle toho se i chová. Lidé narození v tomto znamení jsou plní energie, průbojní, ambiciózní, ale dokážou být i dost tvrdohlaví. Mají až dětinskou radost ze života a umí být velmi spontánní. To se pro známé osobnosti naprosto hodí. Koho bychom mezi nimi našli?

Lady Gaga

Známá zpěvačka je po úspěchu filmu Zrodila se hvězda a vydání svého nového alba na vrcholu kariéry. Je typickým Beranem, vše dělá s vervou a nebere si servítky. Proto ji i po všech jejích úspěších řada lidí nemůže vystát. Rozhodně je průbojná a ambiciózní a má v sobě také dost odvahy. Dříve nosila šílené paruky, kostýmy a líčení, ve kterém byste ji ani nepoznali. Zkrátka potřebuje svou svobodu a volnost a věci si dělá po svém. A dost často se to i vyplatí!

Robert Downey Junior

Oblíbený herec a producent nebyl vždycky takový andílek. Snad se taky snažil dokázat si svou svobodu nebo se radovat ze života, nicméně ještě předtím, než se stal všemi obdivovaným Iron Manem, bral drogy a byl dokonce kriminálníkem. Párkrát skončil za mřížemi a kvůli tomu ani v herectví moc štěstí neměl. Nakonec se ale polepšil a nyní svou energii a ambice Berana využívá hlavně před kamerou.

Jackie Chan

Proslulý mistr bojových umění do seznamu rozhodně patří. Věděli jste, že Berani jsou často aktivní a sportovní typy? A na koho by se to hodilo více než na samotného Jackieho Chana! Má v sobě také rozhodně bojovnost a průbojnost, typickou pro Berany. Je nebojácný a při zápasech i při natáčení dokáže musí být i hodně spontánní.

Ester Ledecká

Podobně jako na Jackieho Chana platí typické znaky Beranů i na naší nejlepší snowboardistku a lyžařku. Do všeho se vrhá po hlavě a průbojnost jí také nechybí. Hledá stále nové výzvy a překážky a jen tak se nevzdává. Má svou hlavu, věci si dělá podle sebe a v davu se rozhodně neztratí. Uvidíme, čím nám ještě v budoucnu vytře zrak.