Hádky podle horoskopu aneb jak se každé znamení prosazuje v partnerských vztazích

Hádky podle horoskopu aneb jak se každé znamení prosazuje v partnerských vztazích
Podle astrologů existují znamení, se kterými se nevyplatí vstupovat do hádky. Pravděpodobně jste se již někdy setkali s lidskou povahou, která nikdy neustoupí. Podíváte-li se, jakého je znamení a budete mít jasno.

Beran

Beran patří k ohnivému znamení, a tak hádkám s ním je vhodné se nejlépe vyvarovat. K možnosti diskuse se zpravidla nepřiklání, tvrdohlavě si prosazuje své názory a na připomínky druhých příliš nehledí. Jeho cholerické reakce dokáží vyvést z míry i největšího flegmatika. 

Býk

Býk oplývá velikou trpělivostí. I přes partnerovy narážky dokáže být klidný a rozvážný. Jízlivé poznámky přechází s nadhledem, avšak jakmile situace dosáhne kritického bodu, vystartuje jako uprostřed zápasu v aréně. Proto se raději držte zpátky a Býka příliš neprovokujte. Odlišné názory mu ideálně předkládejte v příjemné atmosféře například u sklenky vína. 

Blíženci

U Blíženců se rozhovor často zvrhne v nedorozumění. Velice rádi totiž prosazují svůj názor. Dokonce hádky vnímají jako sportovní utkání, ve kterém vždy chtějí vyhrát. Nechte je promluvit jako první a věnujte jim veškerou svou pozornost. Sami se vyjádřete jasně a k věci. Dávejte si pozor, zda vás partner skutečně vnímá, pak se bude vaše diskuze ubírat správným směrem. 

Rak

Hádat se s Rakem je naprosto zbytečné. Před útoky hbitě uhýbá a sám chybu nikdy nepřizná. V hašteření se někdy až vyžívá, ale má-li dojít ke konfrontaci, zarytě mlčí. Dokáže vytvořit vypjatou atmosféru, která je pro mnohé páry dlouhodobě neúnosná.

Lev

Lvi se do hádek pouštějí pouze je-li to nevyhnutelné. Jejich vlastností je přirozená nadřazenost, všem by tedy mělo být jasné, že hádky nejsou potřeba. Pokud jste neoblomní, vytáhnou své drápy a pustí se do vás zprudka a bez ostychu. Všeobecně jsou však hádky pod jejich úroveň.

Panna

Jen málokdo hádku s Pannou vyhraje. Postaví před vás tolik logických argumentů, že se jich buď zaleknete či vyrukujete s těmi svými. To je ale mnohdy zbytečné. Panna si stojí za každou cenu za svou pravdou, a i kdyby měla popřít, co řekla před chvíli, nikdy neustoupí. 

Váhy

Váhy hledají spravedlnost a nespokojí se s jednostranností. Diskuze s nimi tudíž mohou být občas nekonečné. Můžete mít pocit, že vás ani nepotřebují, vše si rozřeší a najdou možnosti, které jsou pro obě strany zajímavé, aniž byste se o to museli nějak zasazovat. 

Štír

Není radno hádati se se Štírem. Obzvlášť jízlivé poznámky a chladné výčitky si odpusťte, Štír si je zapamatuje, a v tom nejméně očekávaném okamžiku, vám je vrátí do toho nejcitlivějšího místa.  

Střelec

Střelci jsou v hádkách vytrvalí. Potřeba vyhrávat převáží nad jejich mírumilovnosti. Berou hádku jako sportovní klání a nevzdávají se, dokud nedosáhnou svého. Rádi se pak chodí udobřovat, a přitom je pro ně těžké respektovat protivníkovo soukromí, potřebuje-li on být chvíli o samotě. 

Kozoroh

Kozoroh je v hádkách neústupný. Tvrdohlavě prosazuje vlastní postoje tak dlouho, dokud se sám neujistí, že je jeho stanoviskům vyhověno. Vaše názory si vyslechne a vše důkladně zváží. Málokdy se však nechá zviklat, aby přešel na druhou stranu řeky.   

Vodnář

Vodnář rád diskutuje zcela otevřeně, najdou se však témata, ve kterých je neústupný. Proto je nejlepší nebudete-li se daných témat vůbec dotýkat. Nenastane tak situace, že byste jej vyprovokovali do prudké a bouřlivé reakce, které je Vodnář schopen. 

Ryby

S Rybami se do hádek nepouštějte, nesnáší kritiku a půjdou tvrdě proti vám. Samy však kritikou nešetří, bývají věčně nespokojené a dávají to veřejně najevo. Nepřilévejte olej do ohně a už vůbec si jejich výčitky neberte osobně. Ryby svým stěžováním vyjadřují vlastní rozpolcenost a nespokojenost, s vámi to tedy vlastně vůbec nesouvisí.