Nejlepší tatínkové podle znamení zvěrokruhu. Který muž je nejvhodnější pro založení rodiny

Nejlepší tatínkové podle znamení zvěrokruhu. Který muž je nejvhodnější pro založení rodiny
Vaše znamení vás hodně ovlivňuje a může o vás říct ledacos. Kromě vaší povahy a vlastností to může být právě i jakým jste nebo budete tatínkem. Podívejte se, jak to vypadá s vaším znamením!

Beran

Berani jsou velmi tvrdohlavými otci. Vždy vědí přesně, co chtějí a zkrátka jim to nevymluvíte. Umí rázně zakročit a být hodně autoritativní. Přesto jsou ale starostliví a dětem se rádi věnují. Mají rádi aktivní přístup a největší radost jim tedy udělá, když se svými dětmi zahrají fotbal nebo vyrazí na kolo či lyže.

Býk

Býci se nad výchovou dětí důkladně zamýšlejí a snaží se pro ně dělat to nejlepší. Je pro ně důležité rodinu zabezpečit, jsou stabilní a je na ně vždy spolehnutí. Jsou klidnými tatínky a rozčílí se jen málokdy. Ale když už, tak to opravdu stojí za to. Vytváří ale uspořádanou domácnost a na své děti jsou velmi hrdí.

Blíženci

Blíženci jsou vtipnými, avšak poněkud nepředvídatelnými otci. Stejně jako v jejich životě, nejsou ani při výchově dětí stálí a většinou si neurčují přesné hranice. Rádi improvizují, ale neuznávají autoritativní přístup. Kvůli jejich mnoha zájmům si na dítě možná nenajdou tolik času, když ale ano, je s nimi velká legrace, svým dětem předávají moudré rady a rádi je zasvěcují do svých vlastních zájmů a koníčků.

Rak

Raci patří mezi ty úplně nejlepší tatínky. Své děti milují a pro rodinu jsou jako zrození. O své ratolesti se umí dokonale postarat a připravit je na každou situaci. Věnují se jim naplno a jsou pro ně schopni udělat cokoliv. Jejich ochranitelské pudy ale občas mohou být až přehnané a když nemají vše pod kontrolou dokáže je to pořádně naštvat.

Lev

Otci Lvi jsou velkorysí a svými dětmi se rádi chlubí. Umí ale být i dost přísní a snaží se, aby si děti vše vyzkoušeli na vlastní kůži. Nechávají jim jejich svobodu a zasahují, až když je to nezbytně nutné. Přestože to občas to může působit nezodpovědně, dávají jim tím do života sílu a samostatnost.

Panna

Panny také patří mezi nejlepší tatínky a svým dětem se snaží co nejvíce ukázat, jak jim na nich záleží. Nezmeškají žádnou jejich akci ani vystoupení a jsou na ně velice hrdí. Protože jsou to velcí perfekcionisté a rádi mají vše naplánované, často tak přistupují i k rodičovství. Snaží se svým dětem dopřát to nejlepší vzdělání, zkušenosti a zážitky a zajistit jim tak úspěšný život.

Váhy

Váhy vyznávají krásu a harmonii, kterou přenáší i do vztahů s dětmi. Jsou skvělými táty, nejen protože se vyhýbají konfliktům a snaží se vše řešit domluvou, ale také protože jsou velice spravedliví a zodpovědní a vždy se snaží vyhovět potřebám svých dětí. Dávají jim volnost a nenastavují hranice, což se jim občas nemusí úplně vyplatit.

Štír

Štíři neumí otevřeně vyjadřovat své emoce a může se tak zdát, že jsou vůči dětem odtažití. Není to ale pravda, své rodiny si velice váží a kdyby někdo chtěl jejich dětem ublížit, hodně by narazil. Nemají ale rádi lhaní a každou lež nebo tajemství hned odhalí. Své děti vedou k upřímnosti a dodržování pravidel.

Střelec

Otcové Střelci jsou velcí dobrodruhové a děti s nimi zažijí hodně zábavy a dobrodružství. Rádi je berou na výlety nebo s nimi zkouší něco nového. Zábava je pro ně to nejdůležitější a občas tím děti mohou dostat i do nebezpečných situací, se kterými si ale nakonec vždy poradí. I přes jejich poněkud nezodpovědný přístup své děti zbožňují a rádi si s nimi vytváří nové zážitky.

Kozoroh

Kozorohové nejsou v roli otce úplně přirození, Mají rádi řád a praktičnost a vše dopředu plánují. Své děti vedou ke svědomitosti a samostatnosti. Často to s nimi může být těžké, protože na děti kladou velké nároky a očekávají od nich, že se budou chovat jako dospělí. Jsou na ně ale velmi pyšní, i když to tolik nedávají tak často najevo.

Vodnář

Vodnáři létají v oblacích a vždy se snaží něčím vybočovat z řady. Pro své děti hledají otci Vodnáři nejrůznější alternativní cesty a podnikají s nimi zajímavé věci. Často s nimi například hodně cestují nebo pro ně volí domácí vzdělávání. Dokáží se pro všechno nadchnout a svým dětem se rádi věnují.

Ryby

Otcové Ryby si cení klidu a pohody, kterou se snaží vytvořit i doma. Jsou velmi citliví a dokáží se do dětí vcítit a zjistit, co je trápí. Občas se ale může stát, že řeší hlavně své vlastní potřeby a problémy a děti jdou v tu chvíli stranou. Někdy je také vnímají jako prostředek ke splnění snů, které nestihli zrealizovat ve svém vlastním životě. Pokud si to ale včas uvědomí, snaží se tomu vyhnout.